Diastaurosi Stournareika

Για άλλη μια φορά & σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών του Δήμου Πύλης, «γεύονται» το χιονιά.

Η χιονόπτωση ξεκινά από το σημείο της διασταύρωσης προς Στουρναραίϊκα, με το ύψος του χιονιού να έχει φτάσει μέχρι στιγμής στους 10 πόντους. Τα μηχανήματα της Περιφέρειας είναι επί ποδός, καθαρίζοντας & ρίχνοντας αλάτι στους δρόμους, που μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζουν προβλήματα προσπελασιμότητας. Σύμφωνα με τον Αντι/ρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη η χιονόπτωση αυτή τη στιγμή είναι έντονη & είναι φυσικό ο δρόμος να γεμίζει ξανά χιόνι, μετά το πέρασμα των μηχανημάτων αποχιονισμού, γι’ αυτό & οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν αλυσίδες. Ήδη στη μάχη του αποχιονισμού, έχουν ριχτεί όλα τα μέσα από πλευράς Π.Ε. Τρικάλων για να ανταπεξέλθει επιτυχώς στο έργο της, όπως & το προηγούμενο διάστημα, κρατώντας τις κεντρικές οδικές αρτηρίες ευθύνης της, ανοιχτές.

Εν αναμονή & σε επιφυλακή & το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με τον επικεφαλής & συντονιστή αρμόδιο Αντ/ρχο κ. Άρη Τζάνη να δηλώνει: «Είμαστε σε επικοινωνία με όλους τους προέδρους των Τ.Κ., εκτιμούμε την κατάσταση, παρακολουθούμε το φαινόμενο & ο μηχανισμός του έργου του αποχιονισμού, θα αναλάβει δράση, όταν χρειαστεί».

Όσον αφορά το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες, οι πρώτες προβλέψεις δείχνουν ανακατατάξεις, με το χιόνι & το χιονόνερο να συνθέτουν το σκηνικό του καιρού μέχρι την Παρασκευή, ενώ από το Σάββατο έως & την Δευτέρα να φτιάχνει, αλλά & πάλι από την επόμενη Τρίτη να επιδεινώνεται με την χιονόπτωση να έχει τον πρώτο λόγο.

kairos ok

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα του Δ/ντή Α’θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, για τις Άγιες Ημέρες των Παθών και την Ανάσταση

Η νύχτα των Παθών, μα και τ’ Απρίλη η νύχτα. Διάπλατες πέρα οι εκκλησιές ολόφωτες και φτάν…