xartis

Η υπηρεσία Information is Beautiful εκμεταλλεύτηκε στοιχεία από έρευνες που πραγματοποίησαν το τρέχον έτος το Reuters, το Forbes, το World Bank, μέχρι και η CIA και και έφτιαξε έναν χάρτη που δείχνει σε τι είναι καλύτερη κάθε χώρα.

Η Ελλάδα για παράδειγμα αναδείχτηκε η πρώτη χώρα στην κατανάλωση και την παραγωγή τυριού και η αλήθεια είναι πως μια αδυναμία στη φέτα και γενικά στα τυριά την έχουμε.

Παράλληλα, οι ΗΠΑ βγήκαν πρώτες στα δεκάδες e-mails που σπαμάρουν τους λογαριασμούς μας με άχρηστες πληροφορίες και ενημερώσεις. Την ίδια στιγμή, η Γερμανία έχει φτιάξει τα καλύτερα διαβατήρια, ενώ η Ολλανδία λατρεύει τον καφέ, τον οποίο καταναλώνει με μανία.

Ο ίδιος χάρτης δείχνει πως η Μεγάλη Βρετανία είναι αυτή που βγάζει τους περισσότερους εκατομμυριούχους στον κόσμο. Παράλληλα, η Ρουάντα καταλαμβάνει μια πρωτιά που κανείς δεν θα την πίστευε, καθώς έχει τις περισσότερες γυναίκες στο κοινοβούλιό της.

aftodioikisi.gr από m.news247.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…