Artxiki Elati (14)

Φωταγωγήθηκε χθες βράδυ και στην Ελάτη το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο ΟΚΠΑΔ, ο Σύλλογος Γυναικών & η Τοπική Κοινότητα.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντ/ρχος Πολιτισμού κ. Σωτ. Αγγέλης & ο πρόεδρος της Τ.Κ> Ελάτης κ. Κ. Μπρίζης.

Στη συνέχεια τα παιδιά του Δημοτικού, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Δ. Παπαναστασίου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μετρώντας αντίστροφα από το δέκα έως το μηδέν, φωταγώγησαν το δέντρο τους που μαζί με την φάτνη του μικρού Ιησού, θα στολίζουν την πλατεία του χωριού τους.

Δεκάδες ευχοφάναρα γέμισαν τον ουρανό της Ελάτης, ταξιδεύοντας τις ευχές των παιδιών για αγάπη, ευτυχία & ειρήνη, παντού στον κόσμο.

Τέλος, υπήρξε και μπουφές που περιελάμβανε διάφορες πίτες, λουκανοπιτάκια & πολλές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, και όπως παντού έτσι κι εδώ, μελομακάρονα & κουραμπιέδες, είχαν την τιμητική τους.

Στην χθεσινή εκδήλωση, εκτός των προαναφερθέντων, παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο παρά τω Δημάρχω Αντ/ρχος Οικονομικών & Πολ. Προστασίας κ. Άρης Τζάνης, ο Αντ/ρχος Καθαριότητας κ. Κ. Δούλαλας, οι δημ. σύμβουλοι Π. Σακελλάριος και Δημ. Μάντζιος, καθώς & ο πρώην δημ. σύμβουλος & πρόεδρος του χιονοδρομικού Περτουλίου κ. Στ. Καλαμαράς.

Elati (1)

Elati (2)

Elati (3)

Elati (4)

Elati (5)

Elati (6)

Elati (7)

Elati (8)

Elati (9)

Elati (10)

Elati (11)

Elati (13)

Elati (15)

Elati (17)

Elati (18)

Elati (19)

Elati (20)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής νέου φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 80 MW, στη Δυτ. Μακεδονία, από την ΔΕΗ

Ένας νέος φωτοβολταϊκός σταθμός, εγκατεστημένης ισχύος 80 MW, στη θέση «Ακρινή» της Περιφε…