papadakos

Πολλοί γράφανε και έλεγαν ότι ο Φορτούνης θα ξαναβρεί τον παλιό του εαατό τη φετινή χρονιά και ο Κωστάκης σπεύδει να το επιβεβαιώσει με το «Καλημέρα» , αφού οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό απ΄το δύσβατο μονοπάτι προς τους ομίλους του Europa League.

                Στο κρίσιμο  παιχνίδι με την πολύ δυνατή Μπέρνλι (6η στην αγγλική Πρεμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν) στο «Καραισκάκης» ήταν πραματικός αρχηγός αφού ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας (ό,τι καλό γινόταν ξεκινούσε απ’αυτόν και τις εμπνεύσεις του) αφού σκόραρε 2 φορές και είχε και μια ασσίστ με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί αδιαμφισβήτητος MVP του αγώνα και κατά την αλλαγή του να ακούσει το όνομά του ρυθμικά από όλο το γήπεδο ως αναγνώριση για την προσφορά του.

                Η οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων και οι πρώην προπονητές του δεν αμφέβαλαν ποτέ για το αστείρευτο ταλέντο του και πλεόν με την καλή ψυχολογία και τη συνεχή δουλειά είναι σίγουροι ότι φέτος θα τον καμαρώνουν σε ανάλογες και γιατί όχι ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Μπράβο Κωστή , συγχαρητήρια απ ΄ολη την οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων, ευχόμαστε να είσαι γερός και να συνεχίσεις να δίνεις χαρές σε όλους αυτούς που σε αγαπάνε.

                 Μία ακόμη επιτυχία για τη Δήμητρα Απόλλων και τον αθλητή της, Καλαμαρά Παναγιώτη(από Ελάτη) που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον Αστέρα Τρίπολης  (κ15) και θα είναι πλέον μόνιμος κάτοικός της . Ο Παναγιώτης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού, διακρίνεται για την ταχύτητά του και τα καλά σωματικά προσόντα , αγαπητός τόσο από όλους τους συμπαίκτες του στη Δήμητρα αλλά και την ΕΠΣ Τρικάλων που αγωνιζόταν ,θα δοκιμάσει να κυνηγήσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα στην ομάδα της Αρκαδίας, εκεί όπου θα συναντήσει και έναν άλλον ποδοσφαιριστή τής πρώην πλέον ακαδημίας του , τον Ντίνε Μανώλη, ο οποίος βέβαια είναι επαγγελματίας και αγωνίζεται στην Κ20.

                Το ΔΣ της Ακαδημίας, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του εύχονται στον Παναγιώτη κάθε επιτυχία στις νέες ποδοσφαιρικές διαδρομές του.

                 Ιδανικά φαίνεται να ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον συνδημότη μας Θανάση Παπαδάκο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Κ16 της Αταλάντα αλλά και στην Εθνική Ελλάδος (κ16) με τα χρώματα της οποίας θα συμμετέχει σε μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Τουρκία.

                Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκεται στο Μπέργκαμο . Το παιχνίδι του διακρίνεται από  απίστευτες  εμπνεύσεις και επιλογές στο χώρο του επιθετικού χαφ, όπου αγωνίζεται (αριστεροπόδαρος) και όλα δείχνουν ότι με διαρκή προπόνηση , σεμνότητα και ταπεινότητα , το ποδοσφαιρικό του άστρο θα λάμψει!!!

 Επίσης η Δήμητρα Απόλλων εύχεται στον πρώην ποδοσφαιριστή της  και νυν της ΑΕΚ Αλμπάνη Χρήστο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα μετά την ατυχία που είχε σε προπόνηση της ομάδας του, όπου και τραυματίστηκε στον δικέφαλο.

Dimitra (1)

Dimitra (2)

Dimitra (4)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…