25η Μαρτίου Αρχική

SakisΤου Σάκη Γιώτα.

Άσχημος καιρός, με βροχή & τσουχτερό κρύο, επικράτησε σήμερα 25η Μαρτίου στην Πύλη, με αποτέλεσμα να μην λάβουν χώρα όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην έδρα του Δήμου.  Παρέλαση & παρουσίαση παραδοσιακών χορών από μαθητές του Λυκείου Πύλης, στην πλατεία του Δημαρχείου, δεν πραγματοποιήθηκαν.

Στις 9:30πμ., στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, έγινε η άφιξη & παράταξη των  μαθητών των Σχολείων της πόλης, ενώ στις 9:50 αφίχθη ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς & οι Στρατιωτικές  & Πολιτικές Αρχές.

Με το πέρας της δοξολογίας, ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας, από την κ. Ζωή Βούζα, εκπαιδευτικού  & στη συνέχεια μετάβαση στο Μνημείο Ηρώων, στο χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης, όπου αναπέμθη επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των πεσόντων.

Κατάθεση στεφάνων έγινε από τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Τσίγκα ως εκπροσώπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πύλης κ. Αθ. Γιαννοτάκη, την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, τον Δ/τή του Α.Τ. Πύλης(Αστυνόμο Β’) κ. Χρ. Παπαδογιάννη, τον κ. Γ. Καραχάλιο εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, τον Αντιδήμαρχο Πύλης κ. Κ. Κρούπη ως εκπροσώπου της Εθνικής Αντίστασης , τον κ. Αθ. Κωστάκη εκπροσώπου ΚΑΠΗ Πύλης, τον κ. Κ. Βοϊτσίδη Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης, , το Δημοτικό Σχολείο Πύλης, το Γυμνάσιο Πύλης, το Λύκειο Πύλης & του ΕΠΑΛ Πύλης.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των πεσόντων & την  ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

25η Μαρτίου 008 Εκκλησία

Colaz 1 copy

Colaz 2 copy

Colaz 3 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…