kathariothta-ergazomenoi

Εγκύκλιο εξέδωσε το ΥΠΕΣ, την οποία υπογράφει ο ΓΓ Κώστας Πουλάκης, με την οποία ζητά τη συλλογή στοιχείων αναφορικά με τους προσωρινά επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 και τις 8.166 μόνιμες θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών Δήμων.

Οι φορείς, που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, καλούνται να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα πεδία στον πρότυπο πίνακα που τους αντιστοιχεί και να τον αναρτήσουν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου.

Η ανάρτηση του συμπληρωμένου πίνακα στον ειδικό διαδικτυακό τόπο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 18 Μαΐου 2018.

Ειδικότερα στην εγκύκλιο σημειώνεται:

Προκειμένου το Υπουργείο να αντλήσει πληροφόρηση αναφορικά με τα αποτελέσματα εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 8 παρ.3 του ν.4210/2013 σε σχέση με τους προσωρινά επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, παρακαλούνται οι φορείς του πίνακα αποδεκτών αφού συμπληρώσουν τα απαιτούμενα πεδία στον πρότυπο πίνακα που τους αντιστοιχεί (αρχείο μορφής .xls), να τον αναρτήσουν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου που αφορά θέματα προσωπικού Τ.Α (https://aftodioikisi.ypes.gr/prosopiko_TA/), ακολουθώντας τις κατωτέρω αναφερόμενες οδηγίες.

Α. Είσοδος στον ειδικό διαδικτυακό τόπο, άντληση και ανάρτηση του συμπληρωμένου πίνακα Για την είσοδο του ορισθέντα υπεύθυνου επικοινωνίας του φορέα σας στον τόπο
https://aftodioikisi.ypes.gr/prosopiko_TA/ απαιτείται η χρήση του μοναδικού 12ψήφιου κωδικού που αντιστοιχεί στο φορέα σας (user name), καθώς και του κωδικού πρόσβασης που του χορηγήθηκε από το Υπουργείο (password), ύστερα από την υποβολή σε αυτό των στοιχείων που είχαν ζητηθεί με το υπ΄αριθμ.
30002/28.9.2016 έγγραφό μας.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, το ΥΠΕΣ ετοιμάζει ρύθμιση με την οποία θα  δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να προσλαμβάνουν και τους επιλαχόντες των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

aftodioikisi.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…