ypografi-copy

Υπεγράφη σήμερα η Προγραμματική Σύμβαση για την Πράξη          «ΠΑΡΚΟ  ΓΕΦΥΡΙΩΝ»,   σύμφωνα με το άρθρο του Ν. 3852/2010, μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του Αναπληρωτή  Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Θεσσαλίας , Στερεάς Ελλάδος κ. Ηλία Τσέλιγκα, ύστερα από τη σημερινή τους συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου στην Πύλη.

Η υπογραφή της συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης, είναι καθοριστικής σημασίας & ζητήθηκε ως συμπληρωματικό στοιχείο από την διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020, στα πλαίσια της πρότασης που υποβλήθηκε από τον Δήμο Πύλης για την δημιουργία του θεματικού χώρου «Πάρκο Γεφυριών», στο Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού για την πρόσκληση 14.6.33.33.1-3 Α/Α ΟΠΣ: 1474 Έκδοση: 1/0 με τίτλο «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση του δημόσιου τουριστικού κεφαλαίου» στην Δράση14.6iv.33.33.1:  ’’Παρεμβάσεις  αναβάθμισης  και  εκσυγχρονισμού  για  την  ανάδειξη  επιστημονικών  –  πολιτιστικών      -περιβαλλοντικών πάρκων.’’

Κατά την συνάντηση, μεταξύ των δύο ανδρών, συζητήθηκαν επίσης & θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, που αφορούσαν στον Δήμο Πύλης.

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…