panatha

Το μεταγραφικό τους πλάνο από τώρα για το καλοκαίρι, φτιάχνουν στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα οι «πράσινοι» κινούνται για την ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνάς τους.

Ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πραγματοποίησαν εννέα μεταγραφές, ωστόσο το πλάνο ενίσχυσης ενόψει καλοκαιριού προχωράει και όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Sportday» οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση ώστε να ενισχύσουν τα άκρα τους στα μετόπισθεν.

Αυτή τη στιγμή αμετακίνητος από τη θέση του είναι ο Τζιαντομένικο Μέστο, όμως για τους υπόλοιπους ακραίους αμυντικούς, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, αφού όλα προς το παρόν είναι ανοικτά.

Ο Νίκος Μαρινάκης που ήταν ν’ αποχωρήσει από το «πράσινο» ρόστερ παρέμεινε, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τον εξετάζει στα επόμενα ματς, ενώ η περίπτωση του Νάνο, δεν δείχνει να τον συγκινεί, αφού μέχρι τώρα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Έτσι οι «πράσινοι» εξετάζουν την αγορά και θα προχωρήσουν είτε σε δύο είτε τρεις κινήσεις για τη συγκεκριμένη γραμμή.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…