anapalaiosi-22-%ce%bf%ce%ba%cf%84

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17.00-20.00 διοργανώνεται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα ένα μοναδικό σεμινάριο Αναπαλαίωσης! Μοναδικό γιατί απλά γίνεται… ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΛΟΥΣΤΡΩΝ…

Οι «Coloristas» έρχονται στα Τρίκαλα (συγκεκριμένα στο Gallery Art Hotel στην περιφερειακή οδό) και μέσα σε ένα και μόνο 3ωρο, θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές μεθόδους αναπαλαίωσης/μεταμόρφωσης επίπλων, έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση με ανανεωμένη διάθεση να μεταμορφώσουν τα πάντα στο χώρο τους!

Μέσα σε ΕΝΑ και μόνο 3ωρο σεμινάριο, και με μοναδικά όπλα, τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων και κυρίως ΑΟΣΜΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ! Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα τους κάνει ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα!!!

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους αλλά το κόστος, τους φαίνεται απαγορευτικό ή αν σας φαίνεται «βουνό» να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα…

Αν είστε από αυτούς που η αποθήκη τους κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασσικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σπίτι και έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες… ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε και μέχρι τώρα δεν ξέρατε το πώς, ήρθε η ώρα να μάθετε!

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική «φλέβα», γι’ αυτό μην το σκέφτεστε άλλο και κρατήστε άμεσα τη θέση σας! Ο αριθμός συμμετοχών είναι πολύ περιορισμένος!

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Τόνια Νικολαΐδη
Αξία συμμετοχής: 40€ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης – χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κ.τ.λ.)
Επικοινωνία και κρατήσεις στα: 6998128080 / 2109766821 / [email protected]

Λίγα λόγια για τα μαγικά αυτά χρώματα:

Τα χρώματα κιμωλίας της Autentico ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ που έχουν πιστοποιηθεί ως οικολογικά και ασφαλή βάσει της αυστηρής Ευρωπαϊκής (ΕΝ71-3) και Αμερικάνικης νομοθεσίας!

Το συστατικό της κιμωλίας είναι αυτό που δίνει τη δυνατότητα στο χρώμα να «κολλάει» καλά πάνω στα παλιά λούστρα, γλιτώνοντάς μας από τη χρονοβόρα και ανθυγιεινή προετοιμασία με τρίψιμο και διαβρωτικά, και το ποσοστό περιεκτικότητας τους σε κιμωλία 35% (περισσότερο από κάθε άλλης εταιρείας) τους δίνει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα καθώς και τη μοναδική ιδιότητα να βάφουν σχεδόν κάθε υλικό (ξύλο, λάκα, μελαμίνη, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί κτλ)!.

Είναι πολύ φιλικά προς τον άπειρο χρήστη, διατίθενται σε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, σε σειρές ελαφρώς γυαλιστερές και αδιάβροχες με UV φίλτρα, και με μία ατελείωτη σειρά χρωματιστών κεριών και συμπληρωματικών προϊόντων υπόσχονται να σας συναρπάσουν!!

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…