gnt

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα Δομή του “Νοσοκομείου Ημέρας” στο Ψυχιατρικό Τμήμα του νοσηλευτικού ιδρύματος Τρικάλων, προκειμένου να παρέχει εξειδικευμένες ψυχιατρικές υπηρεσίες σε ασθενείς.

Η τραπεζαρία της νέας Δομής

Η τραπεζαρία της νέας Δομής

Η παρουσίαση της νέας Δομής έγινε σήμερα από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Παρθένη, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας πως “αποτελούσε μία αναγκαιότητα στο πλαίσιο συνολικής ανάπτυξης της Ψυχιατρικής Κλινικής, προσφέροντας σε πρώτο στάδιο ψυχολογική και θεραπευτική υποστήριξη σε ψυχιατρικά περιστατικά…”. To “Νοσοκομείο Ημέρας” στελεχώθηκε, αρχικά, με τρεις γιατρούς, έναν Ψυχολόγο και ακόμη 6 άτομα νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, ενώ σύμφωνα με τον κ. Παρθένη “στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση της Δομής με προσωπικό, ευελπιστώντας πολύ σύντομα να προστεθούν άλλες 10 κλίνες έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται τα οξεία ψυχιατρικά περιστατικά…”.

Ο κ. Παρθένης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου Τρικάλων, μέσα από τον οποίο προβλέπεται να συσταθεί και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας που θα στεγάζεται σε εξωτερικό χώρο και όχι στο Νοσοκομείο, ενώ εντός του νέου έτους θα επιδιωχθεί η πρόσληψη και ενός ιατρού – Παιδοψυχολόγου. Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης ξεναγήθηκαν στους χώρους του “Νοσοκομείου Ημέρας” από τον Διοικητή το νοσηλευτικού ιδρύματος, συνοδεία του Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής Γιώργου Τσίγκα, της Διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ευαγγελίας Ράτσικα και προσωπικού που στελεχώνει τη νέα Δομή.

ert.gr
Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Volos Street Food Festival… Έρχεται το Βόλος Truck Festival

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη γευστική εμπειρία στον Βόλο, 16 έως 19 Μαΐου στην Πλατεία Ρήγ…