IMG_7384

(Τα ημίχρονα 35)

Το 2ο ΕΠΑΛ τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής στον σημερινό τελικό, για τον θεσμό του Σχολικού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο του Πυργετού, με τον κόσμο να έχει γεμίσει ασφυκτικά τις κερκίδες του.

Οι δύο ομάδες ένεκα & της βαρύτητας του αγώνα, δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν & το καλύτερο θέαμα, μιας κι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα & δίνοντας βαρύτητα περισσότερο στα μετόπισθεν, αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου περισσότερο, με λίγες καλές φάσεις κι ακόμα πιο λίγες κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από κοινού. Και στις δυο-τρεις κλασικές που σημειώθηκαν στο παιχνίδι οι δύο κήπερ ήταν εκεί & δηλώνοντας «παρών», κρατώντας το μηδέν για την εστία τους.

Να πούμε πως στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου στον κήπερ Ποδάρα του 2ου ΕΠΑΛ, έγινε αναγκαστική αλλαγή, ύστερα από τραυματισμό, που υπέστη σε έξοδό του & σύγκρουση με τον Πατρίκη &στην θέση του μπήκε ο Αγγέλης, που αποκρούοντας δυό πέναλτις, αναδείχθηκε η μορφή του τελικού!!!

Οι δυο ομάδες έπρεπε να φτάσουν στην διαδικασία των πέναλτις, για να ξεκαθαρίσουν το θέμα «τίτλος», κατά την οποία οι παίχτες του 2ου ΕΠΑΛ, έδειξαν περισσότερη ψυχραιμία & με τέσσερα εύστοχα χτυπήματα, έναντι τριών των αντιπάλων τους, κέρδισαν τον τελικό.

Στη συνέχεια τώρα η νικήτρια ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ θα αντιμετωπίσει, σε Πανθεσσαλικό πλέον επίπεδο, την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα εκ των τριών άλλων Νομών, την οποία θα μάθουμε σύντομα.

Τον αγώνα του τελικού σήμερα παρακολούθησε & η Αντ/ρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας κα Έφη Λεβέντη η οποία & συνεχάρη στο τέλος τους παίχτες & των δύο ομάδων.

Οι κόουτς: για το 4ο Λύκειο ο κ. Δημ. Αναγνώστου & για το 2ο ΕΠΑΛ ο κ. Κυριαζής.

Το διαιτητικό τρίο: Γιάννης Κοντοκώστας(ρεφ), με βοηθούς τους Κουταλίδα & Μπαϊρακτάρη.

***Ο σημερινός τελικός, όπως & ο χθεσινός των κοριτσιών, έχει καταγραφεί ολόκληρος & είναι στην διάθεση του καθενός σε μορφή DVD !!!

IMG_7448 IMG_7447 IMG_7446 IMG_7445 IMG_7444 IMG_7442 IMG_7385 IMG_7386 IMG_7387 IMG_7382 IMG_7383 IMG_7384 IMG_7430 IMG_7421 IMG_7413

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…