Arxiki

Θεσμός πλέον έχει γίνει το «Τσίκνισμα», μέρα που είναι, για τους υπαλλήλους στον τομέα της «Καθαριότητας» του Δήμου Πύλης, ο οποίοι μετά το πέρας του ωραρίου τους & στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας, τίμησαν για άλλη μια χρονιά την ημέρα της «Τσικνοπέμπτης».

Έχοντας τον καιρό ως σύμμαχο, τα κάρβουνα άναψαν & οι κρεατολιχουδιές μεταβιβάστηκαν χωρίς περιστροφές στη σχάρα, όπως προστάζει το έθιμο, τα ποτήρια γέμισαν & το κέφι αναπόφευκτο, με τους υπαλλήλους της «Καθαριότητας» να χαλαρώνουν ανθρώπινα, αφήνοντας για λίγο κατά μέρος τις σκοτούρες της καθημερινότητας, ανταλλάσσοντας ευχές για «Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή».

Την εθιμική αυτή εκδήλωση τίμησε & ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Θαν. Κωστάκης, ο Αντ/ρχος Πολ. Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρ. Μπακάλης, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα. Μαρίνα Πανάγου, η Γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του Δημάρχου κα Μάνη Γιαννοτάκη, καθώς & οι Προϊστάμενοι & στελέχη άλλων Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατάφερε να παραστεί η Αντ/ρχος «Καθαριότητας» κα Ρούλα Οικονόμου.

Τα κρεατικά…σουβλάκια, λουκάνικα, πανσέτες ήταν προσφορά του Αντιδημάρχου Πολ. Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλη, ενώ το κρασί προσφορά από το «Κελάρι Περγαντής»(Πύλη) & τους «Αμπελώνες Τσιαρδάκα»(Γόμφοι).

 

IMG_3797

IMG_3798

IMG_3800

IMG_3803

IMG_3804

IMG_3805

IMG_3807

IMG_3808

 

IMG_3813

IMG_3814

IMG_3815

IMG_3817

IMG_3818

IMG_3819

IMG_3821

IMG_3825

IMG_3826

1 Tsiardakas

Pergantis

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…