Το Χαμόγελο του Σχολείου  copy 3

Sakis Του Σάκη Γιώτα.

Οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Γόμφων με πολλή δουλειά, μεράκι & φαντασία κατόρθωσαν να κάνουν πραγματικότητα το στόχο που έθεσαν οι ίδιοι & ο δάσκαλός τους Κος Δημήτρης Πάνος ο οποίος συνέλαβε την ιδέα & συντόνισε το όλο εγχείρημα. Να εκδώσουν το πρώτο φύλλο της σχολικής τους εφημερίδας με τίτλο: «Το χαμόγελο του παιδιού».

 

Αρωγός στην προσπάθειά τους αυτή η Δ/ντρια του Σχολείου, Κα Κάτια Νικολαϊδου, που όπως η ίδια δηλώνει: «Το Σχολείο δεν είναι μόνο γνώσεις & σχολικά εγχειρίδια. Πρέπει να αποτελεί & την πυξίδα στη ζωή των μαθητών, να δείχνει να δείχνει το δρόμο. Να είναι ο φάρος που φωτίζει τα μυαλά, που διδάσκει, που παραδειγματίζει, που μαθαίνει πώς να μαθαίνουν οι μαθητές».

 

Η ύλη ποικίλη & ενδιαφέρουσα με θέματα που αφορούν στην Ιστορία, Λαογραφία, την καθημερινή ζωή των κατοίκων του χωριού. Θέματα υγείας, αθλητισμού, Παιδείας καθώς & συνεντεύξεις πολιτικών προσώπων του α΄βαθμού τοπικής Αυτ/σης, αλλά & επαγγελματιών, που εξηγούν στα παιδιά τη φύση της εργασίας τους.

Η εφημερίδα είναι εξαμηνιαίας έκδοσης & θα συνεχίσει την κυκλοφορία της με το επόμενο εαρινό τεύχος της, στις αρχές Μαϊου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…