%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae-copy

Αποζημιώθηκε & με το παραπάνω ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Φήκης, παρακολουθώντας το απογευματινό παιχνίδι, ανάμεσα σε Φήκη & Μετέωρα.

Έως το 39’ ο χαρακτηρισμός «ντέρμπι», δικαιολογούσε την φημολογία της εβδομάδας, με τα Μετέωρα να έχουν επιλέξει μια κλειστή άμυνα & γρήγορες αντεπιθέσεις να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους, την Φήκη όμως να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να χάνει ευκαιρίες, χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα στα μετόπισθεν.

Όλα αυτά, όπως είπαμε έως το 39′ που ο Παπαευθυμίου άνοιξε το σκορ για την Φήκη, κάνοντας το 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Κι ενώ όλοι περιμέναν στο δεύτερο τα Μετέωρα με κάποιο τρόπο να αντιδράσουν, ο Ρούκας έφερε την ψυχρολουσία, μόλις στο 6′ του β’ ημιχρόνου, κάνοντας το 2-0.

Από εκεί & πέρα τα πόδια των παιχτών της Φήκης λυθήκαν, δείχνοντας στον αντίπαλό τους ποιος είναι το αφεντικό. Στο 67′ ο Οικονόμου τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 70′ ο Γούτσιος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έγραψε το τελικό 4 – 0.

Το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος & προπαντός πείσμα, με τους παίχτες της Φήκης να μην επαναπαύονται ούτε στιγμή από το ευρύ σκορ & να δημιουργούν συνεχώς ευκαιρίες, αλλά & τα Μετέωρα να μην καταθέτουν τα όπλα.

img_1420-copy img_1359-copy img_1362-copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτελέσματα των σημερινών παιχνιδιών & η βαθμολογία μετά & την τέταρτη αγωνιστική, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ.

Αποτελέσματα

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1

 

 

 

 

 

 

Βαθμολογία

%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%b1

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…