Arxiki

(Τα ημίχρονα 30λεπτα)

Με το «δεξί» ξεκίνησε & σ’ αυτό το τουρνουά & στην κατηγορία: «Παιδικό» η Δήμητρα Α’ στο πρώτο της ματς με τον Μαγνησιακό, τον οποίο & κέρδισε με 8-0.

Οι μικροί της Δήμητρας μπήκαν αρκετά ορεξάτοι & από πολύ νωρίς, μόλις στο τρίτο 3′ λεπτό, άνοιξαν το σκορ με τον Τσιρογιάννη. Στη συνέχεια & έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν άφησαν & πολλά περιθώρια στον αντιπάλό τους, επέβαλλαν τον ρυθμό τους & έκλεισαν το ημίχρονο με άλλα τρία γκολ των: Γιαννακόπουλου στο 10′, Γκοβίνα στο 20′ & Πλακιά στο 23′.

Στην επιστροφή για το δεύτερο ημίχρονο, οι μικροί της Δήμητρας πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα με τους: Τζιβέλη στο 36′, Τζιβέλη στο 38′, Τσιρογιάννη στο 41′ & Γιαννακόπουλο στο 50′.

Ένα ωραίο παιχνίδι σήμερα, το οποίο απόλαυσαν τα παιδιά & των δύο ομάδων, με κερδισμένους τους ίδιους & τους φιλάθλους τους, καθώς η νίκη σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι αυτοσκοπός, παρά το «ευ αγωνίζεσθαι» & μόνο.

Στο σημερινό ματς βρέθηκε & ο παλιός φίλος & συμπαίχτης των παιδιών της Δήμητρας, Θανάσης Παπαδάκος, που ως γνωστόν από πέρυσι βρίσκεται στο Μπέργκαμο & την ομάδα της Αταλάντας & σήμερα όλοι μαζί θυμήθηκαν παλιές καλές & αξέχαστες στιγμές τους.

 

;

IMG_0772 IMG_0773 IMG_0774 IMG_0775 IMG_0776 Sakis - Thanasis 10-4-2017

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…