IMG_0208

Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας με τον Νέο  Ηγούμενο Διονύσιο Κλάδη  της Ιεράς Μονής Αγίου Προκοπίου, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας Αγίου Προκοπίου Πρεσβύτερο Πατέρα Βασίλειο Βλάχο, όπου αντάλλαξαν ευχές με τον Πατέρα Κλάδη να συγχαίρει τον κ. Μαράβα για την επανεκλογή του στον Δημαρχιακό  Θώκο, ενώ ο Δήμαρχος με την σειρά του, του ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» για την ενθρόνισή του ως Νέος  Ηγούμενος στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου.

Επίσης ο κ. Μαράβας υποσχέθηκε στον Πατέρα Κλάδη την αμέριστη βοήθεια που θα έχει η Ιερά Μονή από τον Δήμο Πύλης, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων που θα αντιμετωπίζει, στην βελτίωση της επισκεψιμότητας στο Μοναστήρι  από  όλο την περιοχή και όχι μόνο.

Επειδή σε λίγες ημέρες επίκειται το Πανηγύρι του Αγίου Προκοπίου στην εορτάζουσα Ομώνυμη Μονή η Τοπική Κοινότητα και ο Δήμος Πύλης συνεργαζόμενοι,  με το νέο Ηγούμενο θα προσπαθήσουν για  την  συντόμευση  κάποιων  εργασιών, βελτίωσης της εικόνας του Μοναστηριού, ειδικά στον εξωτερικό χώρο.

Α.Τ.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, σε προετοιμασία με την Εθνική, ενόψει του Πανευρωπαϊκού

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ κλήθηκαν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, ενόψει του Παν…