vlax Sim

Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δεν θα επιτραπούν πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Υπεύθυνοι για τα του εορτασμού, είναι η Πρυτανεία του Μετσοβείου Πολυτεχνείου και ο Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων. Και οι δύο συμφώνησαν με τη μορφή του εορτασμού, με καταθέσεις στεφάνων από ολιγομελείς αντιπροσωπείες Κομμάτων και φορέων.
Πάνω από 700 αστυνομικοί, έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID 19 και πάνω από άλλους 1300, είναι σε καθεστώς «καραντίνας».
Πολύ σύντομα θα προσληφθεί προσωπικό για τα Σοφρωνιστικά καταστήματα κράτησης, ενώ προχωρά ταχύτητα το μεγαλύτερο πρόγραμμα υλικοτεχνικής ενίσχυσης των Σωμάτων Ασφαλείας, μετά από εκείνο των Ολυμπιακών αγώνων.

Ανδρέας ΞΑΝΘΟΣ, Βουλευτής και Πρώην Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ:

Πρέπει να στηριχτεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενισχυθεί σε προσωπικό και μέσα.
 Υπάρχουν ευθύνες για τη διαχείριση της κρίσης, αλλά τώρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να περιοριστούν οι συνέπειες.
Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ Προστασίας της δημόσιας Υγείας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ίσως καταθέσεις στεφάνων από ολιγομελείς αντιπροσωπείες Κομμάτων και φορέων.

Αυτά τόνισαν μεταξύ άλλων οι Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και Α. ΞΑΝΘΟΣ μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «και μαζί και…. χώρια», των Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ και Χρήστου ΣΙΜΟΡΈΛΛΗ, στη Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…