Festival

Μεθαύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 8:30πμ & στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, το οποίο διοργανώνει η Δ/νση Π.Ε. Τρικάλων – Γραφείο Σχολ. Δραστηριοτήτων & τελεί υπό την αιγίδα του Δ. Πύλης.

Το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν έργα, που αναπτύσσουν στο σχολείο τους. Είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο θεατρομουσικοχορευτικκές δράσεις.

Στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, στο οποίο θα συμμετέχουν τα Δημ. Σχολεία, Πηγής, Λυγαριάς, Γόμφων, Παλ/ήρου, Πύλης & Φήκης, θα λάβει χώρα μια σειρά από μουσικά παραμύθια, συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις , θεατρικά δρώμενα, δίνοντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια, το ταλέντο, τις δεξιοτεχνίες και την φαντασία των μαθητών μας σε όλο το φάσμα των τεχνών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους…

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Η Συμπαντική και η Θεϊκή Αναγκαιότητα:  «Ούτω Γέγραπται…»  

     Του Ηλία Γιαννακόπουλου/Φιλολόγου      *Ένα Γλωσσικό Ταξίδι  στο Ερεβώδες Τοπίο της Ε…