Pialeia Pita (2)

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτική της πίτα, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας, σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου, παρουσία αρκετού κόσμου, στον χώρο του κοινοτικού γραφείου της Κοινότητας.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο πατήρ Φώτιος Κωτούλας & το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι τοίχου, ενώ ο τυχερός δεν βρέθηκε ακόμη!

Μετά την κοπή σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς ο οποίος εν συντομία απαρίθμησε & μια σειρά έργων τα οποία πραγματοποιήθηκαν τα τρία αυτά χρόνια της θητείας του & μια σειρά άλλων που έχουν δρομολογηθεί για τα επόμενα δύο εναπομείναντα της θητείας του & της Δημ. Αρχής.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε & ο Αντ/ρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την πρόθεσή του για άψογη συνεργασία με το Τ.Σ. της Τ.Κ. Πιαλείας, για μια σειρά ζητημάτων που η Κοινότητα αντιμετωπίζει, λόγω της εδαφικής ιδιομορφίας που αυτή παρουσιάζει, τα οποία θα διευθετηθούν εν καιρώ.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, η δημ. σύμβουλος κα Λ. Οικονόμου, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Κ. Πλαστήρας & Δημ. Καλλαντζής, η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δ. Πύλης κα Γεωργία Καραϊσκου, οι τοπικοί σύμβουλοι κα Μαρία Νίκου & Κ. Ντάκος, καθώς & οι πρόεδροι… του Πολ. Συλλόγου «Οι Φίλοι του Μουσείου» κ. Δημ. Παπαγιαννόπουλος, του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Γ. Καπέλος & του Συλλόγου Γυναικών κα Φανή Υφαντή.

(Βίντεο/φωτό:Κάπα-Θήτα)

Pialeia Pita (1)

TK Pialeias (1) TK Pialeias (2) TK Pialeias (3) TK Pialeias (4) TK Pialeias (5) TK Pialeias (6) TK Pialeias (7)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά

Comments are closed.

Check Also

ΑΠΣ Τρίκαλα- Ελληνορωμαϊκή πάλη: Ο προπονητής μας… ο δάσκαλός μας

Προπονητής: αυτός που προετοιμάζει συστηματικά αθλητή.  Δάσκαλος: αυτός που καθοδηγεί και …