Arxiki

Την πρωτοχρονιάτική του πίτα, έκοψε χθες βράδυ, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, στην στην ταβέρνα – ουζερί “Πηρουνοπενιές” στο Παλαιομονάστηρο.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο ιερέας του χωριού πατήρ Σεραφείμ Καλτσουκαλάς, ο οποίος ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, υγεία & ευτυχία», ενώ εξήρε το έργο & την δράση των μελών του Συλλόγου, που με κόπο, μεράκι, αυταπάρνηση & αφιερώνοντας αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας πολλούς από τους σκοπούς & στόχους τους.

 

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Παλλαντζά, ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία & προσωπική ευημερία», ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την στήριξη & τη βοήθεια, με καθ’ οιονδήποτε τρόπο, που το κάθε μέλος προσφέρει στον Σύλλογο.

Στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκε & τίμησε με την παρουσία του & ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πασλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουτζιώλης.

Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε σε μια σειρά ειδών καθαριότητας για το σπίτι, προσφορά του Μάρκετ Δημ. Μπλατζώνη, πέτυχε η κα Ρίτσα Χάμου.

Μετά την τελετή της κοπής, ακολούθησε γλέντι υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, με τον Γιάννη Κανάτα στο μπουζούκι-τραγούδι, Ηλία Κατέρη στο αρμόνιο & Βάσω Κανάτα στο τραγούδι.

DSCN0094 DSCN0095 DSCN0096 DSCN0098 DSCN0102 DSCN0103 DSCN0104 DSCN0105 DSCN0106 DSCN0107 DSCN0108 DSCN0109 DSCN0110 DSCN0111 DSCN0112

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…