Arxiki

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτική του πίτα, έκοψε ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων της Δημοτικής Ενότητας Γόμφων, σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, το απόγευμα στο πρώην δημοτικό κατάστημα του Καποδιστριακού Δήμου Γόμφων.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο Αρχιερατικός Πύλης πατήρ Δημ. Κατσαρός, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του στα μέλη του Συλλόγου & μεταξύ άλλων είπε: «Στον καθένα πλέον στις μέρες μας, γίνεται ευκόλως κατανοητό, ότι & ο κλάδος σας πλήττεαι βάναυσα, από την πολυμέτωπη & ποικίλη κρίση & πολλοί από εσάς με δυσκολία & αξιοπρέπεια προσπαθείτε να σταθείτε όρθιοι. Εύχομαι ο θεός να σας δίνει επιμονή & υπομονή.

Τα «Χρόνια του Πολλά», με τις θερμότερες ευχές του για Υγεία, Ευτυχία, Ευημερία, σε όλους τους παριστάμενους, μετέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Δ.Ε. Γόμφων κ. Αχιλλέας Γκουγκουμάτης, ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασ. Γιαγιάκος με τη σειρά ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους, συγχαίροντας ταυτόχρονα τον κ. Γκουγκουμάτη & τα μέλη του Συλλόγου για τον αξιέπαινο αγώνα τους, ευελπιστώντας σε καλύτερες μέρες στη νέα χρονιά, για την «αγορά» γενικότερα.

Το φλουρί της πίτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια εικόνα του Χριστού, προσφορά του Συλλόγου & ένα γουρουνόπουλο, προσφορά του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα, πέτυχε το μέλος του Δ.Σ. των ΕΒΕ Δ.Ε. Γόμφων κ. Νικ. Παπαθανασίου.

Τις θερμές του ευχές με επιστολή του, απέστειλε & ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασ. Αναγνωστόπουλος, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί.

Με το πέρας της εκδήλωσης της κοπής της «Βασιλόπιτας», ακολούθησε παράθεση δείπνου σε μενού-μπουφέ, από Δ.Σ. του Συλλόγου, τιμώντας τους επίσημους καλεσμένους του, για την παρουσία τους.

Στην αποψινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης & τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Ντίνος Μπάρδας/περ/κός σύμβουλος, ο κ. Χρ. Ζαραμπούκας/μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο κ. Ηρακλής Μπλουγούρας/επίτιμος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο κ. Χρ. Καλλέας/Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, ο κ. Χρ. Μπλουγούρας/πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο κ. Άρης Τζάνης/δημ. σύμβουλος, μέλος & πρώην Αντ/ρος των ΕΒΕ Γόμφων, ο κ. Γ. Τζιορτζιώτης/Αντ/ρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού, ο κ. Σωτ. Αγγέλης/Αντ/ρχος Πολ. Προστασίας, καθώς & δημ. σύμβουλοι & πρόεδροι Τ.Κ. του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

 

DSCN0113 DSCN0118 DSCN0121 DSCN0122 DSCN0123 DSCN0124 DSCN0125 DSCN0127 DSCN0128 DSCN0129 DSCN0130 DSCN0132 DSCN0134 DSCN0135 DSCN0137

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…