skamnies o k neo

(φωτό Αρχείου, από την περσινή διοργάνωση)

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή, θα πραγματοποιηθεί το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου», το οποίο διοργανώνουν & αυτή τη φορά,  ο ΣΕΓΑΣ –ΕΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ & η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα γίνεται για Τρίτη φορά φέτος σε ένα χώρο όπως είναι οι «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» της Πηγής, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, με μόνιμες εγκαταστάσεις  για την διεξαγωγή του, ενώ ο χώρος  είναι κατάλληλος για προπονήσεις.

Οι προηγούμενες διοργανώσεις που έγιναν με  άρτιο τρόπο, είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ζήτηση συμμετοχής, πολλών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό επίσης βοηθάει στην τουριστική αναβάθμιση όλης της περιοχής  του Ν. Τρικάλων  αφού θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα περίπου 1400 άνθρωποι ,αθλητές ,γονείς, συνοδοί, προπονητές.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι θα υπάρχει  Live μετάδοση από το Site του ΣΕΓΑΣ, όπου θα μπορούν να βλέπουν σε όλη την Ελλάδα τους Αγώνες.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…