Palaiomonastiro

Την έως τώρα εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα της Α’1 & στο Β΄όμιλο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ρίχνοντάς το λίγο «έξω», παίχτες, προπονητικό τιμ & Διοίκηση του Π.Ο. Παλαιομοναστήρου στο καφέ-ψησταριά του Σάκη Τζέλιου, αρχηγού της ομάδας, κάνοντας καλό παιχνίδι & στο τερέν της διασκέδασης,  ύστερα από κάλεσμα της Δ/σης.

Μία πορεία που έχει εκπλήξει τους πάντες, μιας & η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών είναι κάτω των 20 ετών & πάρ’ αυτά έχουν φέρει την ομάδα αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία ισοβαθμεί με τον Ασπρόβαλτο με 22 βαθμούς.

Η Διοίκηση βλέποντας & εκτιμώντας την προσπάθεια των παιδιών, με αυτή της την κίνηση θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, επιβραβεύοντάς τους με ένα καλό τσιμπούσι, που οι αρχικές μας πληροφορίες ανέφεραν πως στο κεντρικό μενού θα συμπεριλαμβάνετο γουρουνόπουλο της σούβλας, οι τελευταίες όμως αναφέρουν πως οι παίχτες είπαν «ΟΧΙ» στον εξαίσιο αυτό γαστρονομικό πειρασμό, προφανώς για να διατηρήσουν την καλή τους αθλητική σιλουέτα, που ενδεχομένως & αυτή να αποτελεί ένα εκ των συστατικών της επιτυχημένης συνταγής στην έως τώρα πορεία τους…

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…