Arxiki

Πρώτη μέρα λειτουργίας σήμερα του «Γιορτινού Παιδότοπου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης, με τα παιδιά να ξεφαντώνουν στο ζενίθ της απόλαυσης, που πρόσφερε η πρωτότυπη ιδέα του επικεφαλής Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Κώστα Μπαλατσούκα & θα συνεχιστεί για δύο επιπλέον ημέρες, αύριο Πέμπτη & μεθαύριο Παρασκευή, με αμείωτο κέφι & εκπλήξεις για τους λιλιπούτειους «πρωταγωνιστές» του!

Στο ευχάριστο & ζεστό περιβάλλον του Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Πύλης, τα παιδιά που επισκέφθηκαν σήμερα τον «Γιορτινό παιδότοπο», βίωσαν μία σειρά από ενασχολήσεις σε πρότυπα φουσκωτά παιχνίδια, δημιουργικό και ελεύθερο παιχνίδι, αλλά & διαδραστικά παιχνίδια που αποβλέπουν στην σύσφιγξη της φιλίας & της ομαδικότητας ανάμεσα στα παιδιά, που συν τοις άλλοις, εκτός από διασκεδαστικά,  μπορεί να γίνουν και πολύ εκπαιδευτικά!

  • Να δυναμώσουν την μνήμη
  • Να ακονίσουν το μυαλό
  • Να ενθαρρύνουν τη συνδυαστική σκέψη
  • Να προσφέρουν γέλιο και μόρφωση!

Και όλα αυτά, υπό την επίβλεψη & καθοδήγηση της κας Μαρίας Καλύβα.

Για τις επόμενες δύο ημέρες η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, καλεί όλα τα παιδάκια του Δήμου Πύλης, να επισκεφθούν τον «Γιορτινό Παιδότοπο» στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πύλη, κατά τις ώρες από 5:00μμ έως 8:00μμ, για να απολαύσουν τα φουσκωτά παιχνίδια, καθώς & Κρυφτό – Κυνηγητό – Κρυμμένο Θησαυρό – Παντομίμα – Μουσικές Καρέκλες – Εκπαιδευτικά παιχνίδια, κ.ά., ζώντας αξέχαστες & μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές!

IMG_2360 IMG_2361 IMG_2362 IMG_2366 IMG_2368 IMG_2370

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…