tailandi_v_311019

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών το περασμένο Σάββατο στην Ταϊλάνδη, όταν είδαν δεκάδες σφήκες να επιτίθενται τόσο στους ίδιους όσο και στον ξεναγό τους, ο οποίος τελικά έπεσε νεκρός από τα τσιμπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των Γάλλων περπατούσε σε δάσος στην περιοχή Τσιάνγκ Μάι στη βόρεια Ταϊλάνδη όταν, διατάραξαν μια σφηκοφωιλιά με αποτέλεσμα τα έντομα να περάσουν στην αντεπίθεση.

Ο ξεναγός βρήκε φρικτό θάνατο

Ο 58χρονος ξεναγός Σαντσάι Φαοαρούμ φέρεται να γλίστρησε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με αποτέλεσμα δεκάδες σφήκες να τον τσιμπήσουν.

Οι διασώστες που επιχείρησαν λίγη ώρα μετά το περιστατικό να προσεγγίσουν τον 58χρονο δεν τα κατάφεραν, καθώς η σορός του ήταν καλυμμένη από τις φονικές σφήκες του είδους vespa velutina.

Εθελοντής, μέλος της ομάδας που κατάφερε να απομακρύνει τη σορό τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση, δήλωσε σχετικά: «Επιχειρήσαμε να προσεγγίσουμε αλλά τρία από τα μέλη της ομάδας τσιμπήθηκαν. Οπότε κάναμε νέα σχέδια χρησιμοποιώντας στολές πυροσβεστών και τελικά ανασύραμε τη σορό».

Πηγή: topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…