vraveuseis (4)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, τίμησε  τους Πορτινούς Συγγραφείς & Ποιητές σήμερα το πρωί στις 11:00 σε εκδήλωσή του στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης κ. Δημ. Πανάγος & εν συνεχεία η κα Χριστίνα Νικολάου καλούσε στο Βήμα, όσους εκ των τιμηθέντων μπόρεσαν να παραστούν & αναφερόμενη στο βιογραφικό τους, τους έδινε το λόγο για να αναφερθεί ο καθένας στο έργο, την συγγραφική του πορεία & γενικότερα στην αξία αυτής της ιδιαίτερης πνευματικής  τέχνης.

Ενδιάμεσα, από την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου & υπό την καθοδήγηση του κ. Δημ. Λατσάρα, ακούστηκαν μελοποιημένα ποιήματα, μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, ενώ την χορωδία πλαισίωσαν φωνητικά ο Χάρης Καραμπέρης & η Νάσια Κρανιά.

Σε άλλη χρονική στιγμή η κα Γιώτα Πάνου, Γραμματέας του Συλλόγου, απήγγειλε ποιήματα από τρεις Πορτινούς δημιουργούς, δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας.

Για την προσφορά τους στους συγγραφείς – δημιουργούς γραφής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης απέδωσε «τιμής ένεκεν», στον καθένα από μία κορνίζα με απεικόνιση την πόλη της Πύλης.

Τιμήθηκαν οι κάτωθι…:

Στέφανος Βαγενάς ((εκλιπών), Φίλων Αίθικος), Κωνσταντίνος Παπαστεργίου, Θωμάς Οικονόμου(εκλιπών), Χρήστος Οικονόμου, Φώτης Ιωάννου, Βασίλης Πανάγος, Χάρης Κουδούνας, Νίκος Μάντζιος, Βασίλης Καλαμπάκας, Νίκος Καλόγηρος και η Μαργαρίτα Χαντζιάρα.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλη κ. Κ. Μαράβας, Αντδήμαρχοι & δημ. σύμβουλοι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο κ. Γ. Καπέλος, μέλος του Δ.Σ. Γ.Ν. Τρικάλων, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης π. Δημ. Κατσαρός, ενώ το νέο υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βαλάντη Τσιούτσια, εκπροσώπησαν στενοί του συνεργάτες & υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι του συνδυασμού του. Επίσης & το «παρών» έδωσε & ο υποψήφιος Δήμαρχος, υποστηριζόμενος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βάιος Καλύβας.

 

vraveuseis (1)

vraveuseis (2)

vraveuseis (3)

vraveuseis (5) vraveuseis (6)

vraveyseis 2 (1) vraveyseis 2 (2)

vraveyseis 2 (3)

vraveyseis 2 (4)

Vrasveysi 3 (1)

Vrasveysi 3 (2)

Vrasveysi 3 (3)

Vrasveysi 3 (4)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…