limani

Από θαύμα σώθηκε ένα ζευγάρι 40-50 ετών που επέβαινε σε ένα τζιπ που έπεσε με φόρα, σήμερα στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ στο λιμάνι του Βόλου,  στο χώρο αποβίβασης-επιβίβασης επιβατών από το οχηματαγωγό- επιβατηγό Πρωτεύς. Το ζευγάρι σώθηκε χάρη στην άμεση αντίδραση ενός αρχικελευστή του Λιμενικού που είχε υπηρεσία και ενός ναυτικού πράκτορα που έπεσαν αμέσως στη θάλασσα και τους βοήθησαν να βγουν από το τζιπ που βυθιζόταν, ενώ το πλήρωμα του Πρωτεύς πέταξε σωσίβια στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα όσα έγινα γνωστά, ο οδηγός του τζιπ κινούνταν με ταχύτητα προς το χώρο αποβίβασης των οχημάτων από το Πρωτεύς που είχε καταπλεύσει από τις Σποράδες και έπεσε μέσα στη θάλασσα, δίπλα στο πλοίο και σε απόσταση τεσσάρων περίπου μέτρων από την προβλήτα. Ευτυχώς που άμεσα αντέδρασαν ο αρχικελευστής του λιμεναρχείου που είχε βάρδια και ναυτικός πράκτορας και βοήθησαν το ζευγάρι να βγει από το τζιπ, σπάζοντας τα παράθυρα του οχήματος. Στο ζευγάρι φόρεσαν τα σωσίβια που πέταξε το πλήρωμα του Πρώτευσε και τους βοήθησαν να ανέβουν στο πλοίο με ανεμόσκαλα. Το τζιπ βυθίστηκε πολύ γρήγορα στη θάλασσα.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το ζευγάρι στο Νοσοκομείο. Εκτιμάται ότι πρόκειται για επισκέπτες της περιοχής.

ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…