Arxi syskepsi

Σύσκεψη μεταξύ των επαγγελματιών του ορεινού όγκου & της δημ. Αρχής, υπό του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 3/10 στις 12:30μ, στο δημ. Κατάστημα Πύλης.

Εκτός του Δημάρχου από πλευράς Δήμου παραβρέθηκαν οι Αντ/ρχοι κ.κ. Άρης Τζάνης & Κ. Μπαλατσούκας, η δημ. σύμβουλος κα Ρούλα Οικονόμου & ο Προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου κ. Παν. Τζιαχρήστος. Μεταξύ των επαγγελματιών παρών ήταν & ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Ξένιος Ζευς» κ. Χρ. Παπαγιαννάκης, καθώς & ο Πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου κ. Στέφανος Καλαμαράς.

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα όπως α) η απόδοση του τέλους, προς τον Δήμο, του 0,5%, που αφορά στα ακαθάριστα έσοδα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος & του τέλους παρεπιδημούντων που αφορά σε ξενοδοχεία, β) θέματα όσον αφορά στην καθαριότητα & τον φωτισμό.

Επίσης γ) αν όχι η μείωση συνολικά στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΠ, τουλάχιστον ισχύς του θεσμού της «επιβράβευσης» στους συνεπείς επαγγελματίες με μείωση του τιμολογίου της τάξεως του 15-20%, δ)το θέμα των αδέσποτων, ε) η βελτίωση της εικόνας του δασυλλίου στην Ελάτη & της παιδικής χαράς που υπάρχει σ’ αυτό, στ) η συνεργασία του Δήμου με τους όμορους Δήμους Τρικκαίων & Καλαμπάκας για την τόνωση του Τουρισμού, ζ)η αρτιότερη τουριστική προβολή των δομών του ορεινού όγκου με την χρήση έντυπη υλικού & την παρουσία των επαγγελματιών στον «Μύλο των Ξωτικών» με την λειτουργία περιπτέρου, η) η περεταίρω διαφήμιση & αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Περτουλίου, καθώς & θ) η κατασκευή προπονητικού Κέντρου στη θέση «Κορπ».

IMG_2726 IMG_2728

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κοντά στους συναδέλφους το Πάσχα, οι Αστυνομικοί των Τρικάλων…

Η Ένωσή μας, για μια ακόμη χρονιά, βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες π…