podilasia (1)

Νέες ποδηλατικές επιτυχίες για τον Π.Σ. Τρικάλων την περασμένη Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά στον αγώνα «Ανάβαση Ανατολής», που διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Πηνειό. Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Μίνι έγινε στην Αγιά Λάρισας, ενώ για τους παίδες και τις μεγαλύτερες κατηγορίες ο τερματισμός στο χωριό Ανατολή.

Τρία μετάλλια και πολύ καλές επιδόσεις από τα παιδιά της ομάδας των Τρικάλων ήταν ο απολογισμός. Τα 2 πρώτα μετάλλια ήρθαν από την κατηγορία Μίνι μεγάλα κορίτσια, η Εύα Ντάκου 1η  και Κέλλυ Σούλιου 2η, σ΄ ένα πολύ γρήγορο αγώνα σιρκουί, όπου η Εύα κέρδισε με πολύ άνεση τον αγώνα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο αγώνας ήταν ανάβαση 5km. Ο Σιδέρης Δημήτρης κατέλαβε την 6η θέση, ο Μπαλός Κων/νος 8ος ,  Μάντζιος Δαμιανός 10ος και Ντάκος Αποστόλης 13ος .

Στην κατηγορία Παίδων είχαμε ακόμη ένα μετάλλιο με τον Περικλή Λαγό να τερματίζει 3ος, τον Τσατσαρώνη Κων/νο 4ος και τον Κουτσιβέτα Κων/νο 7ος.

Τέλος ο Χαρίσης Κωστογλούδης (κατηγορία ανδρών) αγωνίστηκε στην 58η  «Ανάβαση Πάρνηθας» στην Αθήνα και τερμάτισε στην 15η θέση με χρόνο 42’:50’’.

Χορηγοί ομάδας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στον λόφο του προφήτη Ηλία, ο Π.Σ. Τρικάλων διοργανώνει το «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2019». Επίσης θα διεξαχθεί λαϊκός αγώνας ορεινής ποδηλασίας, που αφορά παιδιά από Τετάρτη Δημοτικού και παιδιά Γυμνασίου.Η εκκίνηση στις αγωνιστικές κατηγορίες θα δοθεί στις 11π.μ. , ενώ στον λαϊκό αγώνα Δημοτικών, Γυμνασίων η εκκίνηση θα δοθεί στις 15:30’.

Σας περιμένουμε όλους!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

podilasia (2)

podilasia (3)

podilasia (4)

podilasia (5)

podilasia (6)

podilasia (7)

podilasia (8)

podilasia (9)

podilasia (10)

podilasia (11)

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:[email protected]

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Φήκη: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ευάγγελος Μπουρλιός

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΟΥΡΛΙΟ ΕΤΩΝ 82…