theatriko

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την σύσταση θεατρικού εργαστηρίου στην Πύλη, με την συντονιστική ομάδα να καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου & από τις 6:00 το απόγευμα & μετά, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πύλης.

Να θυμίσουμε πως το εγχείρημα ξεκίνησε όχι απλά ως ιδέα, αλλά & ως ανησυχία κάποιων συνδημοτών μας, που διαβλέποντας πως το θέατρο πια ζει στο περιθώριο της τοπικής κοινωνίας, ενώ θα πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνική πραγματικότητα, διατηρώντας μια σχέση αλληλεπίδρασης με τα κοινωνικά φαινόμενα, που θα τα επηρεάζει και επηρεάζεται από αυτά.

Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ομάδα – κοινότητα με τις ίδιες θεωρήσεις & “πιστεύω” γύρω από το πολιτιστικό “γίγνεσθαι” του Καλλικρατικού Δ. Πύλης, καλώντας όσους από τους συνδημότες μας θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν σε αυτό, είτε ως ηθοποιοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, θεατρικοί σκηνοθέτες κλπ. 

Γι΄αυτό…

…Εκδηλώστε & δηλώστε το ενδιαφέρον σας στην συντονιστική ομάδα, σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017  στις 6:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…