tromaktiko-620x364-copy

Αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη συνεργοί της

Ο ένας συνεργός της, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, απείλησε τηλεφωνικά 61χρονο ημεδαπό και συγγενείς του, προκειμένου να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (15.000) ευρώ που όφειλε σε 45χρονη ημεδαπή, σε προκαθορισμένο σημείο

Συνελήφθη, χθες (15-09-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 50χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εκβίασης.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, άγνωστος δράστης απείλησε τηλεφωνικά 61χρονο ημεδαπό και συγγενείς του, προκειμένου να του παραδώσει σε προκαθορισμένο σημείο το χρηματικό ποσό των (15.000) ευρώ που όφειλε σε 45χρονη ημεδαπή.

Οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας έθεσαν άμεσα υπό διακριτική επιτήρηση το συγκεκριμένο σημείο της πόλης, όπου εμφανίστηκε για την παραλαβή του ποσού η 50χρονη, συγγενικό πρόσωπο της 45χρονης, η οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο συνεργών της συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Σκοτεινές μεθοδεύσεις για πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα! Καταγγελία των Πράσινων -Οικολογία στην επέτειο του Τσερνομπίλ

Στην υλοποίηση του κρυφού σχεδίου της να λειτουργήσει πυρηνικό εργοστάσιο με ελληνική χρημ…