DSCN8635

Συνέντευξη Τύπου εδόθη σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου, το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή, από εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων-συνδιοργανωτών, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, που θα λάβουν χώρα μεθαύριο Κυριακή 5 Μαρτίου, με ώρα διεξαγωγής την 10ην πρωινή, στον εν λόγω αθλητικό κέντρο.

Στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν & διατύπωσαν τις απόψεις τους, ως συντονιστής ο κ. Δημ. Χαχάμης μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ & πρόεδρος του Γ.Σ. Τρικάλων, ο κ. Ντίνος Μπάρδας περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Τρικάλων, ο κ. Άρης Τζάνης Αντ/ρχος Πολιτ. Προστασίας & Αθλητισμού Δ. Πύλης, η κα Έφη Λεβέντη Αντ/ρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας του Δ. Τρικκαίων, ο κ. Παύλος Μπόμπορας Αντ/ρχος Καθαριότητας Δ. Πύλης, ο κ. Βασ. Τζιμόπουλος πρόεδρος Τ.Κ. Πηγής, ο κ. Γιάννης Κοντονάσιος αρμόδιος για την οργάνωση αγώνων από τον ΣΕΓΑΣ, ο κ. Δημ. Σιούλας Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, ο κ. Θανάσης Μπουλογεώργος Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για την περιοχή της Θεσσαλίας, ο κ. Ανδρέας Γκόγκας Δ/ντής αγώνων ΣΕΓΑΣ & ο κ. Δημ. Χαλβατζάρας Τεχνικός Ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ για τις περιοχές της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτ. Μακεδονίας & Κέρκυρας.

Δημ. Χαχάμης:» Οι αγώνες θα έχουν επιτυχία & οργανωτικά & αγωνιστικά. Από εδώ συγκροτούνται εθνικές ομάδες & οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ελπίζουμε να κινητοποιήσουμε όλους τους Τρικαλινούς & Τρικαλινές να έρθουν οικογενειακά & να περάσουν όμορφα στο θαυμάσιο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή».

Ντίνος Μπάρδας:» Ο Ν. Τρικάλων κουβαλάει μια βαριά αθλητική κληρονομιά. Μια κληρονομιά την οποία θα πρέπει να την συνεχίσουμε με τρόπο, ώστε να είναι επάξια της ιστορίας μας. Η διεξαγωγή αυτών των αγώνων, είναι & ένας δείκτης ανάπτυξης του τουρισμού, γιατί όλοι οι αθλητές, φεύγοντας γίνονται ταυτόχρονα & πρεσβευτές της φυσικής ομορφιάς, που διαθέτει η περιοχή & γενικότερα ο Νομός».

Άρης Τζάνης:» ‘Είναι τιμή & για τον Δήμο & την ευρύτερη περιοχή, να γίνονται τέτοιοι αγώνες. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Έφη Λεβέντη:«Χαίρομαι ιδιαίτερα, που ο Ν. Τρικάλων για άλλη μια φορά, θα φιλοξενήσει τέτοιας εμβέλειας αγώνες. Τα Τρίκαλα παλεύουν & διεκδικούν την φιλοξενία τέτοιων αγώνων».

Παύλος Μπόμπορας: «Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στο προσωπικό, που εργάστηκε σκληρά για την προετοιμασία του χώρου & εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωση».

Γιάννης Κοντονάσιος:«Η άψογη διοργάνωση, αφήνει ευχαριστημένους τους αθλητές, οι οποίοι στη συνέχεια έρχονται στην περιοχή ως επισκέπτες».

Δημ. Σιούλας:«Αθλητικό κέντρο ανωμάλου δρόμου του τύπου «Σκαμνιές», δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Επιβάλλεται να το βελτιώσουμε & αξιοποιήσουμε περαιτέρω, με το κέρδος στο μέλλον να είναι εντυπωσιακό».

Θανάσης Μπουλογεώργος:«Η διοργάνωση του ανωμάλου δρόμου στις «Σκαμνιές» & στην Πηγή, δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας προς την περιοχή μας & εμείς ως ΣΕΓΑΣ, κάνουμε ό,τι είναι εφικτό, για να αναβαθμίσουμε  τον στοίβο στα Τρίκαλα & γενικότερα στην Θεσσαλία». 

Δημ. Γκόγκας:«Ο χώρος είναι μοναδικός, που με λίγες μετατροπές, θα μπορούσε να φιλοξενήσει όχι μόνο βαλκανικούς αγώνες, αλλά γιατί όχι & το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δουν συνολικά οι αρμόδιοι φορείς».

*Στον αγώνα θα συμμετάσχουν πάνω από εξακόσιοι(600) αθλητές.

Δείτε όλη την συνέντευξη…

 

DSCN8636

DSCN8634

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…