ky-arxiki

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης & στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Πύλης,  μεταξύ του Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Πύλης κου Βενιζέλου & των κοινωνικών λειτουργών & προέδρων των Τ.Κ. Δ. Πύλης,  όπου αναλύθηκαν «οι Βασικές Αρχές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και η φιλοσοφία αυτής Διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα.»

Η ενημέρωση άρχισε με εισαγωγική ομιλία του κ. Μιχάλη Βενιζέλου που ανέφερε, ότι η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σκοπό, εκτός της ενημέρωσης σχετικά με το έργο που προσφέρει το Κ.Υ. Πύλης, να γίνει και μια γνωριμία μεταξύ των.

Στην συνέχεια οι Κοινωνικοί Λειτουργοί κ. Ρένα Πλιάτσικα και η κ. Ξένια Νομικού  παρουσίασαν τις δράσεις που αναπτύσσει  η Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου Υγείας Πύλης στις Κοινότητες του Δήμου Πύλης. Τόνισαν επίσης ότι  το επάγγελμα του Κοινωνικού Λειτουργού  είναι Ανθρωποκεντρικό προσφέροντας υπηρεσίες προς τον άνθρωπο.

Τέλος ζήτησαν τη συνεργασία των Προέδρων με το Κ.Υ. Πύλης, για προσφορά καλύτερων Υπηρεσιών.

ky-1 ky-2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…