exupno-trik-deite-kathara-kai-horis-ta-gyalia-sas

Οι περισσότεροι συνηθίζουμε να περνάμε ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης, όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε  δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία των ματιών που ταλαιπωρούνται, κουράζονται και ξεραίνονται. Για να βελτιώσετε λίγο την κατάσταση, αυτό που μπορείτε να κάνετε όταν βλέπετε τηλεόραση, είναι να ανάβετε μια λάμπα πίσω από την οθόνη ώστε να ελαττώνονται οι αντιθέσεις από τα έντονα φώτα και χρώματα που παράγει η τηλεόραση.

Αν δουλεύετε μπροστά στον υπολογιστή πολλές ώρες καθημερινά, τότε πρέπει να αποκτήσετε τη συνήθεια να ξεκουράζετε τα μάτια σας κάθε 20 λεπτά κοιτώντας μακρυά για ένα λεπτό περίπου, αυτό θα τα χαλαρώσει σας και θα ξεκουράσει.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που διαβάζεται κάποιο βιβλίο για αρκετή ώρα.

Δείτε μερικές θεραπείες για ξηροφθαλμία και αλλεργία στα μάτια.

Πρησμένα μάτια, τι να κάνω;

Το πρωινό ξύπνημα μετά από ξενύχτη, έχει τις παρενέργειες του όπως βαρύ κεφάλι και πρησμένα μάτια, τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να ελαφρύνουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια;
Το πρωί λοιπόν, που θα ξυπνήσετε με πρησμένα μάτια πιπιλίστε ένα παγάκι σπρώχνοντας το στον ουρανίσκο, αυτό θα μειώσει το πρήξιμο στα ιγμόρεια και θα υποχωρήσουν οι σακούλες στην περιοχή των ματιών.
Λίγο αργότερα βάλτε λεπτές φέτες αγγουριού και αμέσως θα αποκτήσουν λάμψη.

Ένα έξυπνο τρικ για να βλέπετε καθαρά χωρίς τα γυαλιά σας

Έχετε φύγει από το σπίτι και διαπιστώνετε στη διαδρομή, ότι ξεχάσατε να πάρετε τα γυαλιά σας και πρέπει να παρακολουθήσετε μια διάλεξη ή να δείτε κάτι που είναι μακριά και λόγω τις μυωπίας το βλέπετε θολό;

Τότε μπορείτε να κάνετε ένα έξυπνο τρικ που θα «αποκαταστήσει» τη μυωπία για μερικά λεπτά τις ώρας.
Το κόλπο είναι απλό, κάντε έναν κύκλο και με τα πέντε δάχτυλα του χεριού (σαν να φτιάχνετε ένα κιάλι) και δείτε μέσα από αυτόν, ότι και να προβάλετε σαν εικόνα ή σαν κείμενο πλέον μπορείτε να το δείτε σαφώς με πιο καθαρή και ορατή εικόνα.

votanonkipos.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…