prosynedrio (5) Arxiki

Πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου  2018, στην πόλη των Τρικάλων, το «43ο Προσυνέδριο Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας».

Στο Προσυνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι των Π.Κ. ΟΤΕ Άμφίσας, Εύβοιας, Λειβαδείας , Φθιώτιδας, Καρδίτσας , Μαγνησίας , Λάρισας και Τρικάλων..

Το Προσυνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, οι εργασίες ξεκίνησαν με το καλωσόρισμα του Προέδρου του Π.Κ. ΟΤΕ Τρικάλων  κ. Χλωρού Ιωάννη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων  κ. Παπαστεργίου Δ. , από τη Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ο κ. Μπάρδας Κ., ο διαμερισματάρχης Θεσσαλίας κ. Μπονώτης Απ. , ο εκπρόσωπος της ΟΜΕ-ΟΤΕ κ. Κάτσαρης ΣΠ., ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕ ΟΤΕ κ. Αρβανιτοζήσης Δ. ,η Πρόεδρος της ΠΕΕ ΟΤΕ Κα. Καμαλακιδού Μ.

Το κεντρικό θέμα του προσυνεδρίου « Ο Πολιτισμός μέσα από τα μάτια των Παιδίων» κάλυψε η Φιλόλογος- Ποιήτρια  κα. Αλεξίου  Ελένη.

Προβλήθηκε  ταινία μικρού μήκους «Το Σκασιαρχείο» από το μουσικό σχολείο Τρικάλων και ζωντανή παρουσίαση τραγουδιών με τη συμμετοχή των παιδιών που πήραν μέρος στην ταινία.

Ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο του μουσείου και ξενάγηση και στο Κουρσούμ Τζαμί.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου συνεχίστηκαν με το διοικητικό απολογισμό της Π.Ε.Ε ΟΤΕ από την Πρόεδρο Κα. Καμαλακίδου Μ. και ακολούθησαν τοποθετήσεις των συνέδρων. Κατατέθηκαν προτάσεις για το καταστατικό συνέδριο της Θεσσαλονίκης.

Η πόλη που επιλέχτηκε να φιλοξενήσει το 44ο προσυνέδριο Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας είναι η Χαλκίδα (Έυβοια).

 

prosynedrio (1)

prosynedrio (2)

prosynedrio (4)

prosynedrio (7)

prosynedrio (9)

prosynedrio (10)

prosynedrio (11)

prosynedrio (12)

prosynedrio (13)

prosynedrio (14)

prosynedrio (15)

prosynedrio (5) Arxiki

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…