atyxima (arxiki)

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12:00, σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο των Γόμφων στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου, στο οποίο ενεπλάκησαν ΙΧ φορτηγό τύπου κλούβας με βυτίο μεταφοράς γάλακτος, γνωστής τρικαλινής εταιρείας.

Συγκεκριμένα η κλούβα με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Μουζάκι και κινούμενη στον Περιφερειακό των Γόμφων & στην διασταύρωση προς Παλαιομονάστηρο στο ύψος του Δημ. Σχολείου, συγκρούσθηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο βυτίο μεταφοράς γάλακτος το οποίο εκινείτο με κατεύθυνση από Γόμφους προς Παλαιομονάστηρο.

Η κλούβα βρήκε με το έμπροσθεν μέρος της στο ρεζερβουάρ του βυτίου, που βρίσκεται πίσω από την καμπίνα του οδηγού και χαμηλά και στο εξωτερικό αυτής, ωστόσο ο έμπειρος οδηγός του βυτίου, όπως εξήγησε, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στην πορεία του και επάνω στον δρόμο, χωρίς αυτό να εκτραπεί, αποφεύγοντας τα χειρότερα, όπως ένα ντελαπάρισμα.

Παρά της σφοδρότητας της σύγκρουσης και οι δύο οδηγοί είναι πολύ καλά στην υγεία τους, με τον οδηγό της κλούβας να μεταφέρεται με μικροεκδορές προληπτικά στο ΓΝ Τρικάλων για περεταίρω ιατρικό έλεγχο και φροντίδα.

Στο συμβάν προσέτρεξαν άμεσα ένα όχημα με τρεις άνδρες του Π.Κ. Πύλης, οι οποίοι προέβησαν στον καθαρισμό του οδοστρώματος από τα καύσιμα που διέρευσαν από το κατεστραμμένο ρεζερβουάρ του βυτίου, ενώ πραγματοποιήθηκε παράλληλα και ρίψη πριονιδιού για την αποφυγή της ολισθηρότητας.

Να σημειώσουμε πως από την πλευρά του δρόμου που εκινείτο η κλούβα υπάρχει ένδειξη STOP, που προφανώς ο οδηγός της δεν αντιλήφθηκε.

Το προανακριτικό έργο, που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλης.

Το σημερινό ατύχημα είναι ένα από τα πολλά που έχουν σημειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο, που ευτυχώς μέχρι σήμερα από καθαρή τύχη δεν «έχουμε θρηνήσει θύματα» σημειώνουν κάτοικοι των Γόμφων, οι οποίο εδώ και πολύ καιρό κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους εμπλεκόμενους φορείς, στην αρμοδιότητα των οποίων ανήκει το συγκεκριμένο σημείο, με την έκλυσή τους για κατασκευή κυκλικού κόμβου, όμως να αποτελεί «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!!! και την λύση στο θέμα να παραμένει ακόμη μια ανεκπλήρωτη προεκλογική υπόσχεση!

 

1 at

2 at

atyxima (2)

atyxima (4)

ok prosv

atyxima (5)

atyxima (6)

atyxima (7)

atyxima (8)

atyxima (9)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…