skath

Στους Γόμφους & στην Χασαποταβέρνα «Ο Μπασιούρης» βρέθηκαν μέλη του ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μίλτο Μπούκαρη, τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Μπεκιάρη τον ταμία κ. Κ. Κυριτσόπουλο & το μέλος, υπ/νο για το Νομό Τρικάλων, κ. Άκη Διαμαντή.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε & ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης με τον οποίο συζητήθηκε η πιθανότητα να διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης «Έκθεση Καναρινιών» στην έδρα του Δήμου την Πύλη, το προσεχές διάστημα. Έτσι οι λάτρεις του «φτερωτού κόσμου» & όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν & να δουν από κοντά αρκετές ράτσες καναρινιών, αλλά & να ενημερωθούν για τα μυστικά της εκτροφής τους.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η εξάπλωση της καναρικουλτούρας στον υπέρτατο βαθμό που αυτό μπορεί να επιτευχθεί, με όλα τα οφέλη που απορρέουν μέσω αυτής, όπως η απόκτηση γνωστικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, ιδίως για τα παιδιά, αλλά & τους ενήλικες, ενσωματώνοντας παράλληλα στους κόλπους του, όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, σε ένα χόμπι που δεν διακρίνει ηλικία, φύλλο & οικονομική κατάσταση, φτάνοντας έτσι κοντά στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Αγγλία & η Γερμανία.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης & οι τελευταίες λεπτομέρειες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Δράμα από 4-11 Δεκεμβρίου, στο οποίο ο Σύλλογος φέτος θα συμμετάσχει με 60 πουλιά, αριθμός ρεκόρ για τον σχετικά νεοϊδρυθέν ΣΚΑΘ.

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Αμμουδιά: «Έφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Κατσιάκος

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας αδελφό και θείο ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΑΚΟ ΕΤΩΝ 73 Θανόντα κηδεύουμε την Κυρ…