aot arxiki

Στον τελικό του παιδικού η Κ15 ΑΟΤ Στο γήπεδο Μπαλκούρας διεξήχθη ο ένας από τους δύο ημιτελικούς του παιδικού πρωταθλήματος 2016-2017.

Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα επικράτησε με σκορ 3-1 του Α.Σ. Μετέωρα και θα παίξει στον τελικό . Ανταγωνιστικό το ματς, στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα είχαν πρωτοβουλία και έφτασαν σε ένα γκολ ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες, ανέβασαν απόδοση στο δεύτερο τα Μετέωρα που ισοφάρισαν προς στιγμήν αλλά η ομάδα του ΑΟΤ αντέδρασε, έφτασε σε άλλα δύο γκολ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Προσπάθησαν για το καλύτερο όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν και είχαν πάθος , θέληση και έκαναν φάσεις στο γήπεδο. ΤΑ ΓΚΟΛ Στο 24΄το 1-0. Μετά από λάθη στην άμυνα των Μετεώρων, ο Κοντογεώργος πήρε την μπάλα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα. Στο 63΄το 1-1. Ο Θεοδώρου από την αριστερή πλευρά βρέθηκε σε θέση βολής και από κοντά ισοφάρισε για τα Μετέωρα. Στο 69΄ το 2-1. Γύρισμα του Τσόγια στην περιοχή σε σχεδόν άδεια εστία ο Λιάκος έβαλε μπροστά τον ΑΟΤ. Προηγήθηκε φάση διαρκείας στα καρέ των Μετεώρων. Στο 74΄το 3-1. Από την δεξιά πλευρά της περιοχής, ο Τσόγιας στην κλειστή γωνία σούταρε και σκόραρε.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Στο 1΄ο Καλογράνας για τον ΑΟΤ το σουτ η μπάλα έξω.

Στο 12΄ο Μερτσιώτης για τα Μετέωρα σουτ η μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 21΄ξανά ο Μερτσιώτης το σουτ ο Βασιλάκος μπλόκαρε.

Στο 29΄σημαντική ευκαιρία τα Μετέωρα με τον Μερτσιώτη από αριστερά σούταρε έβγαλε σε κόρνερ ο Βασιλάκος.

Στο 33΄κεφαλιά του Λιάκου για τα Τρίκαλα η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο 35΄ο Λιάκος νέα ευκαιρία από κομντά αστόχησε. Στο 37΄ σημαντική ευκαιρία τα Τρίκαλα με τον Κοντογεώργο από πλεονεκτική θέση πλάσαρε έξω.

Στο 47΄ο Θεοδώρου για τα Μετέωρα σούταρε η μπάλα άουτ. Στο 48΄ νέα καλή στιγμή για τα Μετέωρα με τον Κηρύκο που αστόχησε.

Στο 50΄γυριστό πλασέ ο Πολύμερος από πλευράς ΑΟΤ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Τρίκαλα ( Σαργιώτης-Γάλλος) : Bασιλάκος, Κερασοβίτης, Καλογράνας, Ντόβας, Τζήκας, Τσάτσιος, Τσόγιας, Κοντογεώργος, Πολύμερος ( 68΄Τσιαμανής), Κοτοπούλης ( 50΄Ντάσκας).

Α.Σ. Μετέωρα ( Αντωνίου-Βουλόγκας): Κατσιανίδης, Νταμάτης, Σινάνης, Αλεξίου ( 79΄Χουχουρέλος), Μήτραινας ( 64΄Ράτζας), Μερτσιώτης, Κηρύκος, Θεοδώρου ( 79΄Πορτίκας), Βάλλας ( 79΄Μπαλαούρας), Ντίνος ( 73΄Κοθράς) Διαιτητές: Ζήσης-Πρεβέντας-Καλογριάς

aot 1 aot 2 aot 3 aot 4 aot 5 aot 6 aot 7

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…