valin1

Μετά την περσινή πετυχημένη μεταγραφή με επαγγελματικό συμβόλαιο του 17χρονου Θανάση Παπαδάκου στο ποδοσφαιρικό τιμ του Ολυμπιακού, άλλη μία πολύ μεγάλη επιτυχία θεωρείται η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό & στο τμήμα του γυναικείου Βόλλεϊ, αυτή της 20χρονης Ελένης Βαλληνδρά(στις φωτό με το Νο 2), η οποία έλκει την καταγωγή της από τους Γόμφους από την πλευρά της μητέρας της(Μαρία Δημ. Γιώτα), κάνοντας υπερήφανους για άλλη μια φορά, όχι μόνο τους Γομφαίους, αλλά άπαντες τους συνδημότες μας!

Η πολύ ταλαντούχα Ελένη άλλωστε είναι πάρα πολύ γνωστή στις τάξεις του τοπικού βόλεϊ, από το πέρασμά της σε Ασκληπειό & Φιλαθλητικό Τρικάλων, αλλά & από τον ΣΠΑΚ της γειτονικής Καρδίτσας, αφήνοντας όπως ήτο φυσικό τις καλύτερες των εντυπώσεων

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Παναθηναϊκού για την απόκτηση της Ελένης που έγινε  ταυτόχρονα με αυτή της συμπαίχτριάς της, Έλενας Τζαφέρη, στο www.pao1908.com με τον χαρακτηριστικό τίτλο…:

«Φίνα κορίτσια» οι… Βαλληνδρά και Τζαφέρη

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Ελένη Βαλληνδρά και Έλενα Τζαφέρη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Το ένδοξο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» στελεχώνεται με δύο ακόμα νεαρές αθλήτριες  για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Η 20χρονη ακραία Ελένη Βαλληνδρά  θα φορέσει τα «πράσινα» και σε δήλωση της στο www.pao1908.com  ανέφερε «Είναι μια τεράστια εμπειρία για μένα. Ένα καινούργιο βήμα και χαίρομαι πολύ που θα είμαι σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρωθεί η χρονιά χωρίς κάποιο απρόοπτο όπως πέρυσι».

Αναλυτικά το βιογραφικό της :

2015-2016 Πανναξιακός

2016-2017 Ασκληπιός Τρικάλων

2017-2018 Φιλαθλητικός Τρικάλων

2018-2019 ΣΠΑΚ Καρδίτσας

2019-2020 ΑΜΣ Φιλωτίου

Η Δ/ική Αρχή του PyliNews.gr, εύχεται στην δική μας Ελένη, μία λαμπρή σταδιοδρομία σε μια καριέρα στεφανωμένη με δάφνες μεγάλων επιτυχιών!!!

valintra (2)

εικόνα_Viber_2020-08-26_20-46-10

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…