louna park

Στις 7 Aυγούστου  2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα  09.00 π.μ. έως και 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης, ενώπιον Επιτροπής, η φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία σύμφωνα με την αριθμ.179/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την εκμίσθωση κοινόχρηστης έκτασης της Τ.Κ. Πύλης, για την εγκατάσταση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ, κατά την ετήσια εμποροπανήγυρη της 20ης  έως  23ης Αυγούστου 2017.

Σε περίπτωση που η δημοπρασία δε φέρει αποτέλεσμα θα επαναληφθεί στις 14/8/2017, ημέρα  Δευτέρα την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Κατώτερο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 600,00 ευρώΗ μίσθωση αρχίζει από 19/8/2017 και λήγει στις 24/8/2017.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όλοι οι ενδιαφερόμενοι αφού προσκομίσουν στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας ως εγγύηση γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού ίσου προς το 10% του οριζόμενου στην διακήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς υπέρ του Δήμου Πύλης, ήτοι εξήντα(60,00) ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν τη σχετική άδεια λειτουργίας για ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και όσοι έχουν πιστοποιητικά καταλληλότητας από τον αρμόδιο φορέα σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και τις σχετικές διατάξεις (όπως αναφέρεται αναλυτικά στη διακήρυξη αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη δημοπρασία είναι η μη οφειλή προς το Δήμο Πύλης του ενδιαφερομένου και του εγγυητή.

Επίσης, απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού ποινικού μητρώου και ασφάλειας αστικής ευθύνης.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από την Οικονομική Υπηρεσία και από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Πύλης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλ: 2434 3 50124 & 2434 3 50317.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…