Dimarxeio 1

Η 10η Μαϊου, (Τετάρτη) ορίστηκε ως η ημέρα διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού με φανερές και προφορικές προσφορές για την εκμίσθωση των κυλικείων των ΚΑΠΗ σε Πύλη, Παλαιομονάστηρο, Πηγή & Μουριά.

Η διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού θα γίνει με φανερές και προφορικές προσφορές, με βάση τις διατάξεις του Π.Δ/τος 270/81 στην Πύλη και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος  του Δήμου Πύλης ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Για την Μουριά ξεκινάει στις 9:00πμ-10:00πμ, Παλ/ηρο:10:00πμ-11:00πμ, Πηγή:11:00πμ-12:00μ & για την Πύλη:12:00μ-1:00μμ., με το ύψος της πρώτης προσφοράς ετησίως, να ορίζεται στα 50,00€ (πενήντα ευρώ) ανά κυλικείο και για  κάθε χρόνο.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει:

1.Να προσκομίσει δήλωση του Ν.1599/86 ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και αποδέχεται αυτούς ανεπιφύλακτα

2.Πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας

3.Βεβαίωση του Δήμου ότι δεν οφείλει ο ίδιος και ο εγγυητής του

4. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

5. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του ίδιου και του εγγυητή του

6.Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας του ιδίου

7.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

8. Σε περίπτωση συμμετοχής με αντιπρόσωπο, ο τελευταίος υποχρεούται να το δηλώσει πριν την έναρξη των προσφορών και να καταθέσει στην επιτροπή σχετικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο ή υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την αστυνομία, διαφορετικά δε μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

9 Να καταθέσει στην επιτροπή ως εγγύηση γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας, ποσού ίσου προς το 10% της πρώτης προσφοράς δηλ . 5,00€ (πέντε ευρώ).

Δικαίωμα συμμετοχής στον πλειοδοτικό διαγωνισμό έχουν ιδιώτες (φυσικά πρόσωπα) με την προϋπόθεση ότι δεν οφείλουν οποιοδήποτε ποσό στο Δήμο Πύλης

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί μόνο δημότες του Δήμου Πύλης και μόνιμοι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Πύλης  όπου βρίσκεται το κυλικείο με βάση την οικογενειακή τους κατάσταση ( μονογονεϊκές- πολύτεκνες- τρίτεκνες οικογένειες, άνεργοι, άποροι).

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία: κα Πληθάρα Αφροδίτη,  Τηλ: 2431 3 52341

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…