%ce%b4%ce%b7%ce%bc-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae-ok

Το πρώτο ταξίδι της σεζόν για τους αθλητές της Ακαδημίας της Δήμητρας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Μετά από πρόσκληση του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας η ακαδημία της Δήμητρας ταξίδεψε με προορισμό την πόλη της Μακεδονίας και αγωνίστηκε τόσο με την τοπική Ακαδημία αλλά και με τον ΠΑΟΚ Κοζάνης.

Τα τρία τμήματα που συμμετείχαν μετρούσαν συνολικά 42 αθλητές οι οποίοι πρόσφεραν μαζί με τα παιδιά των άλλων δυο ακαδημιών, όμορφο θέαμα και πολλά γκολ. Η Δήμητρα/Απόλλων προσπαθεί να αγωνίζεται με δυνατές Ακαδημίες σε όλο τον Ελλαδικό χώρο ώστε να βγαίνουν ακόμη περισσότερο κερδισμένοι οι νεαροί αθλητές.

Επόμενος σταθμός των τμημάτων της Ακαδημίας η Λάρισα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου αλλά και οι αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας την Κυριακή.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας της Δήμητρας ευχαριστούν τους υπευθύνους του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας με τους οποίους διατηρούνται εξαιρετικές σχέσεις, για τη φιλοξενία τους και την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1-1-ok %ce%b4%ce%b7%ce%bc-2-ok %ce%b4%ce%b7%ce%bc-3-ok

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…