Aziz

Ο αξιόλογος τερματοφύλακας Άκης Αζίζ ξαναγυρίζει στο “σπίτι” του αφού η Δήμητρα/Απόλλων έκανε την τελευταία μέρα των μεταγραφών μια πολύ σημαντική ενίσχυση κάτω από τα γκολ ποστ. Ο Άκης Αζίζ αναμένεται να βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και τις παραστάσεις του τη νεανική ομάδα της Δήμητρας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΤ και όλοι τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένειά μας.

 Η Δήμητρα/Απόλλων θέλει επίσης να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Σ.Τάκο, Α. Κουτσάγια και Δ. Βλησσάρη για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.

 Τέλος, το Δ.Σ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας/Απόλλων εύχονται στον αθλητή της ανδρικής ομάδας Μιχάλη Βάρρα και στη σύζυγό του, να τους ζήσουν τα δίδυμα παιδάκια που απέκτησαν πρόσφατα, να τα χαίρονται και να έχουν πάντα υγεία.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…