lioutas (1)

Στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Σχολείου, στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Θανάσης Λιούτας.

Με πολλή χαρά, ο Θανάσης παρακολούθησε την όμορφη και ζεστή γιορτή, συνομίλησε με όλο τον κόσμο, τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς.

Ο Θανάσης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους δημιούργησαν και συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή και χαρακτηριστικά τους είπε ότι,  «είναι πάρα πολύ σημαντικό και όμορφο, η σχολική χρονιά να ολοκληρώνεται με τόσο κέφι, χαρά και δημιουργία. Αυτό δίνει όρεξη και όμορφη προσμονή και για τη νέα σχολική χρονιά.»

Σε όλα τα παιδιά και στους δασκάλους, ο Θανάσης ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, συγχαρητήρια για την πρόοδο και τη δουλειά που έδειξαν μέσα στη φετινή χρονιά, καθώς και μεγάλη όρεξη για τη νέα χρονιά που έρχεται. Καλό καλοκαίρι ευχήθηκε ο Θανάσης και στους γονείς, στους οποίους υπογράμμισε ότι, είναι η δική τους στήριξη και η δική τους αγάπη που οδηγούν πάντα τα παιδιά μπροστά.

Στα μεγαλύτερα παιδιά, στους αποφοίτους του Δημοτικού, που από Σεπτέμβρη θα κάνουν μια νέα αρχή στο Γυμνάσιο, ο Θανάσης Λιούτας ευχήθηκε καλή πρόοδο και να είναι πάντα θαρραλέα.

lioutas (2)

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…