Beaty (3)

Χθες Δευτέρα 27/11/2017  μαθητές του 2ου Επάλ Τρικάλων, επισκέφτηκαν  μία από τις Διεθνώς επιτυχημένες Επαγγελματικές Εκθέσεις/Συνέδρια Ομορφιάς BEAUTY, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ» και οι εκθέτες της άνοιξε & φέτος τις πύλες της στην όμορφη
Θεσσαλονίκη, για τους επαγγελματίες αισθητικούς, μακιγιέρ, περιποίησης άκρων, κομμωτές και λοιπούς επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, όπως και σε όλους τους σπουδαστές του είδους & εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου, διοργανώνοντας ακόμη μια μεγάλη Διεθνή Συνάντηση Ομορφιάς.

Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη για τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, εντάσσεται στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος σπουδών τους & τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν: Α) Αισθητική ευεξίας  & Β) Κομμωτικής τέχνης, τμήματα τα οποία & τα δύο συμπεριλαμβάνονται στον τομέα Υγείας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν & να θαυμάσουν από κοντά, καινούργιες τεχνικές, να δοκιμάσουν καινούρια προϊόντα και γενικότερα να συγκεντρώσουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, που θα αποτελέσουν εφόδια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στο μέλλον.

Και φυσικά μια τέτοια επίσκεψη είναι κάτι που θα ήθελαν να επαναλάβουν με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία, αφού επέστρεψαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Beaty 5

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…