default

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης της ΕΟ Τρικάλων-Άρτας, του νέου & τελευταίου τμήματος Παλαιομονάστηρο – Πύλη.

Ως γνωστόν, το τελευταίο κομμάτι του έργου στο ύψος του συνοικισμού, περιλαμβάνει τρεις φάσεις, όπου κατά την τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της Εθνικής Οδού και θα έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία στην τελική της μορφή, περίπου αρχές Οκτωβρίου.

Στην φάση αυτή, που βρίσκεται τώρα το έργο & ξεκίνησε προ λίγων ημερών, θα πραγματοποιηθεί η υψομετρική προσαρμογή της συμβάλλουσας οδού προς Άγ. Βησσαρίωνα(γέφυρα Πορταϊκού) με επιπλέον στρώση ασφαλτικού οδοστρώματος, καθώς δεν ήταν δυνατό να διαμορφωθεί κατά τις δύο προηγούμενες φάσεις Α’ και Β’.

Η κατασκευή του τμήματος αυτού, γίνεται με τη βοήθεια των τριών σηματωρών στις θέσεις Α, Β και Γ, οι οποίοι είναι κι αυτοί που ορίζουν τις κινήσεις -εκ περιτροπής- των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Πύλη προς Αγ. Βησσαρίωνα & τανάπαλιν, λόγων των συγκεκριμένων έργων, πραγματοποιείται από τη νέα οδό στο σημείο του κόμβου, το οποίο θα αποτελεί & το σημείο εισόδου-εξόδου του Περιφερειακού προς την πόλη της Πύλης, επικοινωνώντας με την υπάρχουσα ΕΟ στο ύψος της επιχείρησης «Χονδρός-Τάσιος».

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…