Xr Mixalakis (1)

Μπορεί να μην κάνει αισθητή την παρουσία του κάθε φορά που επισκέπτεται την Πύλη ο αεικίνητος και σε όλους αγαπητός και αναντικατάστατος Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης, είναι όμως ουσιαστική, πόσο μάλλον όταν αυτή συνοδεύεται και από κάποιο «δώρο», το οποίο σε εμάς μεταφράζεται ως ένα έργο αιχμής για τον τόπο.

Και ποια είναι αυτά; Πρώτα απ΄όλα το «Κλειστό», καθώς οσονούπω και με το πέρας της μελέτης που ετοιμάζεται, το έργο θα προκηρυχθεί και καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι το ’21 θα το έχουμε.

Μέσα στην Άνοιξη ολοκληρώνεται  το προτελευταίο κομμάτι κατασκευής της παράκαμψης Πύλης–Παλαιομοναστήρου, ενώ μέχρι το Φθινόπωρο και το τελευταίο έως την κρεμαστή γέφυρα Πύλης.

Καιρού επιτρέποντος, ξεκινά η ανάπλαση στον χώρο του καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς, η βελτίωση του γηπέδου της Πύλης, ενώ θα ξεκινήσουν επίσης οι επιστρώσεις ελαστικού τάπητα σε γήπεδα μπάσκετ του Δήμου.

Μέσα σε όλα αυτά δεν παρέλειψε, πίνοντας στα γρήγορα έναν καφέ στην Εννοδία, να συνομιλήσει με φίλους & γνωστούς, έχοντας & ένα εγκάρδιο τετ-α-τετ με τον Δ/τή του Α.Τ. Πύλης κ. Χρ. Παπαδογιάννη.

Όσο για τα υπόλοιπα; Εν ευθέτω χρόνω! Δεν προλαβαίνονται όλα σε μία μέρα…Στην επόμενη επίσκεψη!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δράσεις του Κ.Υ. Πύλης σε πλημμυροπαθείς

Την Παρασκευή 13/10/23  οι μαίες του Κ.Υ. Πύλης Στέλλα Κρουστάλη και Ράνια Μπρίζη , υπό τη…