img_3942

Στο γήπεδο της Λυγαριάς σήμερα η τοπική ομάδα αρκέστηκε στο 1-1 με τον Κεφαλοβρυσιακό, βάζοντας «Χ» στον «άσσο», που ήταν & ο κρυφός της πόθος.

Ένα ματς, που δικαίωσε το φίλαθλο κοινό, στο οποίο παίχτηκε πάρα πολύ καλό & τεχνικό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες αρκετά συχνά, να επιβάλουν δαιμονισμένο ρυθμό στο παιχνίδι τους, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, με τον πρώτο λόγο σ’ αυτό να τον έχουν οι φιλοξενούμενοι, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λυγαριά ήταν αυτή που μπήκε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με κεφάλι στο σκορ, προηγούμενη με τον Κλιάφα στο 43′, ύστερα από κόρνερ του Μανίκα & καρφωτή κεφαλιά του πρώτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαστεριάδης αρκετά νωρίς, στο 54‘, ισοφάρισε για τον Κεφαλοβρυσιακό, φέρνοντας ξανά το ματς στα ίσα. Ακολούθησε μπαράζ χαμένων ευκαιριών κι από τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις πιο κλασικές, όπως είπαμε στην αρχή, ενώ στο 92′ ο Μάκης Αγγελόπουλος, καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους της Λυγαριάς, όταν η μπάλα βρήκε την κάθετη δοκό της αντίπαλης εστίας, ύστερα από δυνατό σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή.

 

 

img_3894 img_3901 img_3902 img_3910 img_3919 img_3954 img_3958 img_3965

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ο Νίκος και η Μαρία ενώνουν δυνάμεις από ψηλά… και «συναντιούνται» στην Δράμα

Στις 27/04/2024 ο «ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…» θα βρεθεί στην Δράμα για χ…