elati-6-arxiki

Συνεχίστηκαν χθες Τρίτη 15 Νοεμβρίου, οι εργασίες  των Αντιπροσώπων των 10 Ευρωπαϊκών Πόλεων (μαζί και η Πύλη), που συμμετέχουν στο πρόγραμμα  AgriUrban-  Urbact,όπου στις 9:00π.μ., η δεύτερη ημέρα των εργασιών, άρχισε με συνεδρίαση  στον χώρο του ξενοδοχείου «Γιαμάνδες» στην Ελάτη, με πρώτο ομιλητή τον dr. κ. Αθανάσιο Μανούρα καθηγητή του ΤΕΙ Καρδίτσας Τεχνικό Τροφίμων-Χημικό, με θέμα «Μεσογειακή Διατροφή».

Δεύτερος ομιλητής ήταν ο κ. Αριστείδης Τσόγκας Γεωπόνος Γραμματέας του Συλλόγου «ΟΙΚΟΣΦΑΙΡΑ» Καρδίτσας, με θέμα «Οικολογική Παραγωγή –Κατανάλωση Τροφίμων.

Ο εκπρόσωπος της Ουαλίας παρουσίασε το θέμα, της καλής πρακτικής εύρεσης εργασίας.

Στην συνέχεια το γκρουπ των Αντιπροσώπων μετέβη με λεωφορείο  σε μικρές παραγωγικές μονάδες στο χωριό Βαθύρευμα & στο Ιχθυοτροφείο  (Αφοί Ρούσα) και κατόπιν στο Εργοστάσιο Ξυλείας Γεωργίου Γελαδάρη, όπου ενημερώθηκαν από κοντά για την λειτουργία τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε νέα συνεδρίαση στον χώρο του ξενοδοχείου «Γιαμάνδες», με θέμα την «Καλή Πρακτική και ανταλλαγή απόψεων»,  απόρροια των εντυπώσεων από τις επισκέψεις των εκπροσώπων στις παραπάνω Μονάδες.

 

elati-1 elati-2 elati-3 elati-4 elati-5 elati-7 elati-8

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα Ασθενείας – Χρήσιμες ερωτήσεις/απαντήσεις

Επίδομα ασθενείας δικαιούνται οι άμεσα ασφαλισμένοι που εργάζονται και οι οποίοι λόγω σωμα…