astra

Στην Ελάτη βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού και Τεχνικών Έργων κ.κ. Κων/νο  Μπαλατσούκα, κ. Σωτήριο Χαντζή αντίστοιχα,  όπου εκτίμησαν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί ύστερα από το πρωτοφανές κύμα ψύχους που πλήττει & τον Δήμο Πύλης.

Στην Ελάτη ο κ. Μαράβας συναντήθηκε και με τον Διοικητή της Σ.Μ.Υ., Τ/ρχο κ. Γεώργιο Λιάκο και συζητήσανε για τον καλλίτερο δυνατό σχεδιασμό της 15νθήμερης «Χειμερινής Διαβίωσης» των σπουδαστών της Σχολής τον Φεβρουάριο, που για άλλη μια φορά επιλέχθηκαν τα περτουλιώτικα λιβάδια σε χώρο κοντά στο σαλέ.

Μιλώντας στην Τηλεόραση του Astra & στον Κώστα Αργυρούση, που βρέθηκε σήμερα στα ορεινά του Δήμου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ αναφορικά με την κακοκαιρία, ο Δήμαρχος τόνισε πως η κατάσταση σε ολόκληρο τον Δήμο Πύλης είναι ελεγχόμενη, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και η ρίψη αλατιού συνεχίζεται για την αντιμετώπιση του πάγου.

Τα συνεργεία του Δήμου είναι επί ποδός  με τα μηχανήματα να εργάζονται πυρετωδώς, υπό τον συντονισμό του υπεύθυνου  Αντιδημάρχου κ. Άρη Τζάνη.

elati liakos

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μικροί μαθητές στην Πύλη, βρήκαν πορτοφόλι & το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Άλλη μια αξιέπαινη πράξη, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά-μαθητές Γυμνασίου, έλαβε χώρα χθες…